2777
2789
من یه مقدار پس انداز دارم نمیدونم خرج تیپ و قیافه خودم کنم از طرفیم دوس دارم چنتا چیز شیک برا خونم ب ...

عزیزم وسیله خونه بگیرالان من هیچی ندارم جز ی اتاق کوچیک پدرم لباسهاآویزون و...میان منوباخانمهای متوسط وپولدارمقایسه میکنن وسرکوفتم میکنن وسیله خونه هم مهمتره لباس ومیشه گرفت شایدمن تواین شرایطم میگم وسیله خونه

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مقدار پس انداز دارم نمیدونم خرج تیپ و قیافه خودم کنم از طرفیم دوس دارم چنتا چیز شیک برا خونم ب ...

اگه وسیله ای که میخواین برای خونتون بگیرین مورد نیاز هست واقعا خب این اولویته

اگه نه خرج خودتون کنید

خرج کردن برای خود آدم هم بستگی داره چی باشه . منظورتون پوشاک و لوازم آرایشی هست ؟

یا خرجی که برای سلامت بدن باشه ؟ مثلا من خودم بدم میاد از آدم هایی که پول دارند اما میوه درست حسابی نمیخرند و میرند میگردند میوه ای ارزون بخرند و یا برای خوراک خودشون کم میذارند

یا میتونند بروند با عزیزانشون کافی شاپ و یا رستوران بعضی وقت ها اما نمیرند

ریخت و پاش زیاد خوب نیست اما وقتی هم پول داره نداره نباید مثل خسیس ها زندگی کنه ( بعضی زورشون میاره برای خودشون هم خرج کنند )

کلا آدمی نیستم که مهمونی برام مهم باشه و وقتی حوصله داشته باشم چه بخوام برم بیرون ی خرید بکنم و چه مهمونی کلا دوست دارم لباس خوب بپوشم 

تیپ کنم و عینک آفتابی بزنم و ...

با دوستام کافی شاپ برم هر از گاهی و یا بیلیارد برم. باشگاه برم

البته خودم کار میکنم و با پول خودمه . و یک سالی هست دیگه برای اینکارها دوست ندارم از بابام پول بگیرم 

برای کفش و لباس دیگه شاید پول بگیرم از بابام و خرج دانشگاه را هم خودم میدم .

من بیشتر دوست دارم غذا خوب بخورم خخخ تا لباس ( مثلا سالی ی بار لباس و شلوار بخرم برام کافیه و کفش را هم که تا 2 سال نو نگه میدارم )

اما اگه پول تو جیبم باشه بیشتر دوست دارم برم کباب و قلوه و لیموناد بگیرم   

ایشالا به هرچی میخوای برسی

ممنون عزیزم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
خب نه فقط لباس.لباس دارم میخوام ژل بزنم ابروهامم درست کنم و کارای زیبایی دیگ

آها... خب به نظر من هیچ چیز مهم تر از سرمایه گذاری روی سلامتی و زیبایی نیست🌸🌸🌸

شخصا ترجیح میدم یه رسیدگی خوب برای پوست و مو و ناخن و بدنم داشته باشم و نتیجه‌شو بیست سال دیگه ببیننم ولی  کلا دنبال جراحی و فیلر و فیبروز و این جور چیزا نیستم...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
جفتش برازنده رفتار آدم باشه خوبه  مرتب بودن بهتر از لاکچری بودنه ما نزدیک یک سال تلویزیون ندا ...

استاتر ببخشید من شما رو تو تاپیک تک کردم بخاطر این بود که من از دنیا عقبم و تازه یه سری مسایل رو متوجه شدم واون تاپیک رو دیدم واقعا تعجب کردم گفتم یه سلام بدم ببینم هستید یا نه اصلا منظور بدی نداشتم

استاتر ببخشید من شما رو تو تاپیک تک کردم بخاطر این بود که من از دنیا عقبم و تازه یه سری مسایل رو متو ...

سلام عزیزم

چه اشکالی داره 

خیلی هم دختر گلی هستی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی