2777
2789

جفتش در کنار هم ولی تیپ مهمتره 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکیو میشناسم تیپ و قیافش لاکچری ولی خونه داریش افتضاح در کمداشو باز کنی لباس و وسایله که میریزه بیرون .فقط به خودش میرسه.به نظرم باید تو هردومورد عالی باشی بهتره 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
نه من فقط لاکچری دوست دارم😎

اخه شما که گل منی خودت و رفتارت هم از سطح نرمال جامعه بالاتره و لاکچری هستی

رفتار لاکچری داری و همین باعث میشه آدم مجذوبت بشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

خب اگه ی نفر به خودش برسه اما خونه ش مثل بمب خورده ها باشه ( دختر منظورمه )

پیش خودم میگم از اون مدل دخترهایی هست که نظر مردم ( پسرها مخصوصا ) براش مهمه و میخواد توی چشم باشه و زن زندگی نیست

اما اگه هردوتاش مرتب و منظم و آراسته باشه نمره ی 20 میگیره    

اخلاق لاکچری

اگه هم تو انسانیت لاکچری بودن

این وضع مملکت نبود😉

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
خب اگه ی نفر به خودش برسه اما خونه ش مثل بمب خورده ها باشه ( دختر منظورمه ) پیش خودم میگم از اون مد ...

من یه مقدار پس انداز دارم نمیدونم خرج تیپ و قیافه خودم کنم از طرفیم دوس دارم چنتا چیز شیک برا خونم بگیرم که تو مهمونی باکلاس باشم نمیدونم کدومو انتخاب کنم نظرشما چیه؟

من یه مقدار پس انداز دارم نمیدونم خرج تیپ و قیافه خودم کنم از طرفیم دوس دارم چنتا چیز شیک برا خونم ب ...

چه مقدار پس انداز؟؟

مبلغی که بشه باهاش دو سه دست لباس مناسب و اکسسوری گرفت، به مراتب کمتر از مبلغیه که بشه باهاش به سر و وضع خونه رسید...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.