2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر بخاطر خط چشم

3305 بازدید | 128 پست

سلام خانمهای عزیز 

دیروز عصر رفتم آرایشگاه برای اصلاح و ابرو اما همونجا که بودم یکدفعه ای تصمیم گرفتم خط چشم هم تتو کنم گوشیم هم شارژ نداشت تا زنگ شوهرم بزنم اجازه بگیرم دل و زدم به دریا با وجود درد خیلی زیادی که داشت انجام دادم گفتم نهایتا وقتی دید سوپرایز میشه و نهایتا چندتا داد بزنه اما دیشب تا حالا قهر کرده وایساده به داد و سر وصدا که اینا مال ببخشید زن های خراب اینکار هارو میکنن هر چی هم میگم اینو من الان نمیتونم پاکش کنم نمی فهمه بهم میگه تا زمانی که این رو چشمت هس حق نداری پاتو از خونه بیرون بزاری الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😏😏😏😏

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خودت قبلا خط چشم نمیکشیدی؟؟

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

وایی کاش اجازه میگرفتی

مال من یبار خودم با مداد کشیدم چنان زد تو چشم پاک شد

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

باید واسه خط چشمم از شوهر اجازه بگیریم؟؟!!!!!!

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

درظمن با زن داداش خودش هم رفته بودم آرایشگاه اون که خط چشم زد دیدم قشنگه منم زدم گفتم وقتی دید داداش اش به خانمش چیزی نمیگه اینم نمیگه اما تازه وقتی فهمید با زن داداش اش رفتم بیشتر عصبانی شد