2777
2789

ی دکتر ماهر زنان و زایمان بهم معرفی کنید...

هر دکتری رو سرچ میزنم آخرش دلمو میزنه.

در ضمن من تا ۷ روز دیگه حتما باید وقت بگیرم ازشون...

به نظرتون دکتر ریاحی پور بهم وقت میده؟🙄🤕🤔

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍

اصلا قم هیچی نداره

اونقدر اعصابم خورد میشه

تهرانم نمیتونم برم خسته میشم دوست دارم شهرمون باشه هر وقت خواستم و مشکلی بود برم پیشش...

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قم هیچی نداره اونقدر اعصابم خورد میشه تهرانم نمیتونم برم خسته میشم دوست دارم شهرمون باشه هر و ...

من قمم ولی یرای بعضی کارا باید یری ی دکتر معروف و.خوب ..میخواستم چشمامو عملکنم همه میگفتن  فلان دکتر ولی رفتم تهران پیش ی دکتر همه فن حریف 

قم دکتر خوب کم نداره صد البته ولی ریسک نمیکنم

من قمم ولی یرای بعضی کارا باید یری ی دکتر معروف و.خوب ..میخواستم چشمامو عملکنم همه میگفتن  فلان ...

اره همسر منم برای عمل چشمشون رفتن تهران...

ولی نمیدونم چه دکتری چون اون موقع هنوز مجرد بودیم...

برای زنان چون میخام مراقبت بارداری هم انشالله برم پیششون سخته دکتر از تهران انتخاب کنم.

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
سلام من زهرا اشرفی بودم.توی بلوار امین.البته برای سزارین رفتم شهر خ.دم.اما دکتر خوبیه.ارومه.مطبش شلو ...

زود وقت میده؟

ببخشید شما به صورت طبیعی باردار شدید؟

میخام بدونم چقدر نازایی رو درمان میکنه و تشخیص هاشون چجوره؟

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
اره همسر منم برای عمل چشمشون رفتن تهران... ولی نمیدونم چه دکتری چون اون موقع هنوز مجرد بودیم... بر ...

بینید من به اشرفی گفتم برای سزارین میرم اراک.مشکلی نداشت.خیلی آروم و خوب و حواس جمع بود.معطل هم نمیشی.دوم اینکه من متخصص زنانم یکی از آشنایان بود هر چی که می‌گفت اونم تایید میکرد.یعنی وارد بود .

زود وقت میده؟ ببخشید شما به صورت طبیعی باردار شدید؟ میخام بدونم چقدر نازایی رو درمان میکنه و تشخیص ...

عادی باردار شدم.ناباروریشو نمیدونم.اگه برای اون میخوای باید بری فوق تخصص نازایی

توی رویان فوق ناباروری هستند.منتها خیلی شلوغه .ببین کیان.برو مطبشون.رویان قم.از تهرانم میان.توی اینترنت دکتراشو سرچ کن

بینید من به اشرفی گفتم برای سزارین میرم اراک.مشکلی نداشت.خیلی آروم و خوب و حواس جمع بود.معطل هم نمیش ...

پس با این اوصاف باید دکتر خوبی باشه

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍

نا زایی نمیدونم دارم یا ن فعلا ماه سوم اقدامم

میترسم

از این دکتر به اون دکترم بدم میاد

میخام یدونه همیشگی باشه

زنگ زدم دکتریزدانی منشی اونقدر بی تربیت بود ک اصلا بدم اومد برم پیششون

محیطی که دکتر برای بیماراش درست میکنه خیلی مهمه

فکر کنم این دکتری که شما میگید خوب باشه

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
توی رویان فوق ناباروری هستند.منتها خیلی شلوغه .ببین کیان.برو مطبشون.رویان قم.از تهرانم میان.توی اینت ...

اونجا الان زوده واقعا

عموم بعد ۷_۸سال رفت

سال ۱۱ اقدامشون با عمل و اینا بچه دارشدن

خدانکنه کار ما به اونجا بکشه؛دوست دارم خدا خودش بهم نی نی بده

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
اونجا الان زوده واقعا عموم بعد ۷_۸سال رفت سال ۱۱ اقدامشون با عمل و اینا بچه دارشدن خدانکنه کار ما ...

اهان.ان شالله‌پس وقت هست.اکه سنتون کمه تا یکسال وقت هست.میگم شلوغ نیست.مثلا دکتر دیانت هم عالیه اما مطبش فاجعهس.هر بار یکی دو ساعت معطلی.اما این خیلی خوب نمیزنه واسه مریض.شلوغ هم نیست.نظراتش مورد تایید دکتر اراکم هم بود.باز برید خوشتون نیومد عوض کنید.من که راضی بودم ازش.شبیری هم خوبه توی قم اما شلوغه.اگه از این خوشتون نیومد برید اونا.من راضی بودم.فقط برای سزارین رفتم اراک.خودش سونو داره.بعد دکتر شهعیدید بهشتی و گلپایگانی هم هست.ارومه.امیدوترم هر چه زودتر صاحب بچه بشید بحث علی اصغر امام.موفق باشید عزیز.دعاتون میکنم.

اهان.ان شالله‌پس وقت هست.اکه سنتون کمه تا یکسال وقت هست.میگم شلوغ نیست.مثلا دکتر دیانت هم عالیه اما ...

اره عزیزم من ۲۱ سالمه

مرسی عزیزجان انشالله خدا نی نی شمارو هم حفظش کنه و همچنین نامدار🙏🌺

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍