سلام به همه😘
امروز اومدم طرز تهیه بال سوخاری رو بهتون اموزش بدم، همیشه درست میکنم خیلی عالی میشه اومدم به شما هم یاد بدم😍😋
خب میدونم شما هم دل خوشی از بال مرغ ندارید و خیلیاتون حتی سمتش نمیرین چون به نظرتون خیلی خوشمزه نیست، حتی دیدم بعضیا هم دور میریزن😱ولی با این دستور مطمعانم نظرتون عوض میشه😎👇🏻
موادلازم:
بال مرغ
تخم مرغ
آرد سفید
پودر سوخاری
ادویه جات👇🏻
۱.بال مرغ رو با پیاز +نمک+زردچوبه بپزید
۲.بعد پختن یه کوچولو بزارین خنک شه بعدش بهشون نمک+فلفل قرمز+فلفل سیاه+اویشن +پودر سیر اضافه کنید.(من فلفل زیاد میزنم تندش عالی میشه😎😋)
۳.مرحله بعدی اینکه به تخم مرغتون یکم شیر و نمک و فلفل اضافه کنید بعد مرغ هارو اول توی ارد بعدش تخم مرغ وبعدش پودر سوخاری بزنید
و بعدش توی روغن داغ سرخ کنید.

رخ کار😎👇🏻

⭐️نکات طلایی⭐️
۱.پختن مرغ باعث میشه پوست چربی دار روی بال مرغ اب بشه، به نحوی نازک تر میشه، و بعدش هم چون سرخ میکنیم بازم یک مرحله دیگه اب بشه و همین باعث میشه پوستش توی دهن احساس نشه.
۲.حتما ارد سفید رو هم با نمک و فلفل طعم دار کنید
۳.اضافه کردن شیر به تخممرغ باعث میشه اون بوی بدش گرفته شه و از حالت لختگی غلیظش در بیاد.