2777
2789

سلام ۵ روز پیش توی ۵ هفته صبح وقتی رفتم دستشویی با ادرارم دو قطره لک قهوه ای دیدم . با منشی دکترم تماس گرفتم گفت ۵ تا شیاف پروژسترون رو شبی یدونه بذار.

بعدش کلن قطع شد لک بینی و تا دو سه روز ترشحات فقط کرم بود الان خداروشکر ترشحات عادی برگشته.

فقط الان کمرم درد میگیره و وقتی پا میشم احساس فشار تو واژن حس میکنم انگار یچی میخواد بیفته.

الان ی هفته ام هست کلن دراز کش استراحتم ولی وقتی بلند میشم احساس فشار دارم خیلی میترسم.

کسی اینجوری بوده؟ طبیعیه؟؟  

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده
منم تستم مثبت هست و این فشار رو احسای میکنم. تازه وارد هفته ۵ شدم هیچ‌دکتری هم وقت نمیدن برم😢😢😢

راست میگی؟

من از اولش این فشار رو دارم و وقتی استراحت میکنم خوب میشه به دکتر گفتم گفت چیزی نیست ولی بعدش چون لک دیدم ترسیدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی؟ من از اولش این فشار رو دارم و وقتی استراحت میکنم خوب میشه به دکتر گفتم گفت چیزی نیست ولی ...

منم اتفافا از دیروز‌لک دارم ولی لانه گزینیه چون دقیقا از دیروز‌ تستم‌مثبت پر رنگ شد

منم اتفافا از دیروز‌لک دارم ولی لانه گزینیه چون دقیقا از دیروز‌ تستم‌مثبت پر رنگ شد

لک دیدی سونو نرفتی؟

من همش استرس دارم ک همزمانی اینا باهم بد نباشه ولی از طرفی هم میترسم این فشار برای جفت پایین باشه و برم سونو واژینال بدتر بشم. 

لک دیدی سونو نرفتی؟ من همش استرس دارم ک همزمانی اینا باهم بد نباشه ولی از طرفی هم میترسم این فشار ب ...

من ایران نیستم...اینجا اصلا دکترا راه نمیدن زود ببینیشون

هی زنگ‌میزنم از صبح که من تیرویید دارم من باید زودتر زیر نظر دکتر باشم، همشون‌میگن صبر کن😢

من ایران نیستم...اینجا اصلا دکترا راه نمیدن زود ببینیشون هی زنگ‌میزنم از صبح که من تیرویید دار ...

اایشالا ک چیزی نیست نگران نباش