2777
2789
عنوان

مخفی کاری خانواده همسر

769 بازدید | 43 پست

شما اگه خانواده همسرتون همه چیز رو مخفی کنن ازتون واکنشتون چیه؟ کم کم خودم داره هر خودم بدم میاد یه نسبت فامیلی دور داریم من رو کلا به چشم رابط و دهن لق میبینن.. قبلنا به همسرم میگفتن به گوش زنت نرسه الان به اونم نمیگن یهو یک درصد من نفهمم.. در ظاهر بام خوبن ولی همش مخفی کاری که شقایق نفهمه مامانش نفهمه.. مثلا چند روز پیش ما فهمیدیم خواهرش تولد گرفته برا بچه اش هفته بعدش عمل کرده ما نمیدونستیم .. یه فامیلاش طلاق گرفته ما نمیدونستیم کلا هر چیزی کوچکی.. ما یه شهر دیگه هم هستیم یعنی اصلا تو دست و پاشون نیستم..شوهرم گفت خب همه میدونن چرا من نمیدونستم گفت شقایق و مامانش نفهمن.. مامان من خیلی تنهاس نه خواهر نه مادر نه هیچ کس نداره هیچ وقت هیچ وقت در مورد کسی میگه حرف نزن غیبت میشه.. من یه شهر جدا از خانواده خودم و همسرم هستیم اصلا تو دست و پا نیستم ولی احساس میکنم داره بم توهین میشه هرزگاهی زنگ بزنم بچه رو تصویری نشون بدم همش ده تا عکس میدم بچه ام این کار رو کرد اون کار رو کرد اینجا رفتیم اومدیم ولی اونا همش قایم کاری .. مثلا بعد که فهمیدیم تولد بچه خواهر شوهرم بوده هر چی میگم عکس بده نمیده.. بعد گیر مامانت نفهمه خواهرش عمل کرده اخه به مامان من چه.. چه چیز مهمیه.. فلانی طلاق گرفته اصلا همه بدونن که بهتره براشون میگن تایم کمتره بودن باهم برا ازدواج بعدی.. چه کنم واقعا کلا مادر شوهرم به همه همه چیز ولی با من اینجوریه.. برام مهم نیست چی کار میکنن چون شهر دیگه ام ولی نمیدونم حرصم در اومده اینقدر به من دید بدی دارن.. صمیمیت ندارن رو راست نیستن ...تازه هم هر وقت میخوام بیام شهرمون مامانم رو ببینم میگه نیا خبری نیست مثلا پارسال یک بار کلا رفتم برا کرونا که بود .. خیلی دوست داشتم صمیمی باشم ولی تحویلم نمیگیرن مثلا خودش هر روز دخترش صبح تا شب اونجاست ولی سالی یک بار هم من نمیشه مامانم رو ببینم...الانم برم داره زنگ میزنه بچه رو ببینه و آمار دیروز رو بدم...بگید چکار کنم داره به شخصیتم توهین میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم دور باش 

تصویری نزنگ

زنگ زد یکی درمیون جواب بده و هیچی نگو

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
مثل خودشون رفتار کن 

خب چجوری بلد نیستم.. زنگ میزنه بچه ببینه آمار روز قبل بگیره.. میخوام بفهمن من رابط نیستم بفهمن من ناراحتم خیلی حسرت خانواده ها صمیمی رو میخورم ... نمیزارن بیام شهرمون مامانم رو ببینم 

عزیزم خانواده همسرم دقیقا مخفی کاری می کنن تا جایی که بارداری و جنسیت ازدواج و خیلی چیزای دیگه و قای ...

وای یعنی چی خب کسی که بارداره معلوم از رو تاریخ زایمان جنسیت بچه معلومه اینا بدهیاته.. خیلی ضایع آن من میخوام بفهمن من ناراحتم از رفتارشون .. من خیلی گرم و اجتماعی ام طبق نظر همه 

اخ اخ تصویری خونه رو ببینیم بچه رو هی گوشی دستم دنبالش میدوم میگم نوه شونه گناه دارن

نکن اینکارو 

چندروز اصلاااااااا زنگ نزن هیچ اماری نده 

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
خب چجوری بلد نیستم.. زنگ میزنه بچه ببینه آمار روز قبل بگیره.. میخوام بفهمن من رابط نیستم بفهمن من نا ...

ااصلا براشون چیزی تعریف نکن .سوال پرسیدن بگو در جریان نیستم.زنگ زدن یه دونه عکس بفرست.رفتی شهرتون شیرینی بخر جلوشون برو خونه مامانت.طفلی مادرت چه مظلومه