2777
2789
عنوان

نوشیدنی سرد بهترین ها برا تابستون

886 بازدید | 25 پست

سلام خانوما پن درسته غذا خیلی بلد نیستم بپزم ولی تو قضیه نوشیدنی عالیم حالا بیاین هر کدوم از نوشیدنی های زیرو که میخواین با تکنیک هایی که مزشو جالب تر میکنه بگم بیکار موندم اگه خواستین بیاین بگین کدومو میخواین تغریفشو بنویسم 

لیموناد / اب هندونه / قهوه سرد شیری/قده سرد ساده بدون شیر / قهوه سرد خامه ای /قهوه ها زیادن /قهوه با توت فرنگی 

اب هندونه 

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نوشیدنی ساده میگی ک وقتی خوردم جوش نزنم🥺

همین کافیه برا من ک جوش نزنم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

شیر موزم بزن خا

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

قهوه با توت فرنگی رو بگو لطفا 🍓

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

قهوه با توت فرنگی😋

قهوه گریل شده معمولی که همه معمولا بهش نسکافه میگنو یا اب گرم دم کن بزار کنار بعد توفرنگی هارو با شکر و اگه خواستی عسل له کن خوری که به خورد هم بدی دوتاشونم بعد توتفرنگی هارو بریز ته لیوان و بعد روش یخ حتما یخو بنداز نگو سرد میکنه و ... بعد قهوه که کنار گذاشته بودی رو بریز رو توتفرنگی ها و بعدکی شیر به قهوه ات اضافه کن خیلی جالب میشه مزش

قهوه گریل شده معمولی که همه معمولا بهش نسکافه میگنو یا اب گرم دم کن بزار کنار بعد توفرنگی هارو با شک ...

به نظر خوشمزه میاد😋

امتحان میکنم ممنون😙😙😙

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
یه نوشیدنی ساده میگی ک وقتی خوردم جوش نزنم🥺 همین کافیه برا من ک جوش نزنم

ببین قهوه بوون شکر میگم برات اگه قهوه دوست داری عالیه عین قهوه امریکانو کافی شاپ ها میشه

نسکافه معمولی رو با اب گرم دم کن بدون شکر یه قاشق نسکافه بعد مقداری اب مثلا ۱/۳ فنجان 

بعد یخ و بریز تو لیوان بعد اب سرد و اضافه کن حتما ترتیبو رعایت کن وگرنه قهوه گرم میشه بعد که اب سردو ریختی قهوه رو اضافه کن اب سرد که میریزی تا نصف لیوان بیاد و میزان اب و قهوه رو با مزاج خودت میتوتی تنظیم کنی

اب هندونه 

چند قاچ هندونه رو با انداختن تو ابکش ابشونو بگیر تا حتدی که فقط دیگه تفاله هاش بمونن بعد اونارو بنداز یه لیوان اب و بعد شکر این باز مربوطه به مزاجتون من شکرشد کم میکنم ۴ قاشق نگو زیاده چون قراره ابلیمو بیاد 

بعد یه لیمو متوسط رو ابشو بگیر و به محلول اب شکر و هندونه اضافه کن