2777
2789

سلام بچمو چهار ماه زود از شیر گرفتم الان سه سالو نیمشه گاهی خیلی عذاب وجدان میگیرم اینقد دلم برا شیر خوردنش تنگ میشه خیلی به خودم حرف میزنم چرا زود از شیر گرفتمش اخه بعدشم دیگه هیچ شیری نمیخورد...از بس فامیلا هی میگفتن از شیر بگیرش دیگه هنوز نگرفتیش یا دکترش دوسه بار بهم گفت کاهی خیلی ناراحت میشم زود از شیر گرفتمش ایخدا...

شما چند ماه به بچه هاتون شیر دادین؟

جاوید عشق مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که ۶_۷ماه بیشتر شیر نخوردم یا داداشم ک تا ۶ماه بیشتر شیر نخورد مگه چی شدیم!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دیگه شیر گاوهم نمیخوره

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
همش میگم نکنه قدش بعد ها رشد نکنه خوب یا بنیش ظعیف بشه 

نمی‌دونم اینا میشه یا ن فقط اینو میدونم بخاطر چیزی ک شده و نمیتونی عوضش کنید حرص نخور خودتو داغون نکن

بجاش ب تغذیه ش برس 

بهش میوه و مغز و مولتی ویتامین بده 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

عزیزم شیر مادر بعد یک سال فایده ای نداره.من خودم دخترم را یک سال و ده ماه شیر دادم پسرم را ۴ روز مونده بود دوسالش بشه ولی شوهرم میگه عذاب وجدان باید بگیری کم شیرشون دادی.😂😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍