2777
2789

سلام بچه ها، همین اول مشکلمو مینویسم، ما یه  مغازه سرقفلی داریم،ولی صاحب ملک فوت شده مام مجبوریم مغازه رو بفروشیم چون وراث میخوان تقسیم کنن، شغل شوهرم آزاده، درآمدش در مقابل گرونیای الان کمه، مغازه رو 500 برمیدارن، 

میشه با پولش یه مغازه دیگه بخریم، ولی من چند روزه رفتم تو جلدش که پول رو بذاریم بانک سودشو بگیریم، فقط بیمشو رد کنیم تا باز نشسته بشه، اونم دودله، بنظرتون اصرار کنم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه اینکارو نکن عزیزدلم سال بعد ضرر میکنی

آخه درآمدمون کمه، شوهرم هم خسته شده، با خودم فک میکنم مگه چقد میخواییم زندگی کنیم، گفتم دوستان راهنمایی کنن، هیچکی نیومد، بازم مرسی از شما

آخه درآمدمون کمه، شوهرم هم خسته شده، با خودم فک میکنم مگه چقد میخواییم زندگی کنیم، گفتم دوستان راهنم ...

۵۰۰ تومن سال بعد میشه ۲۰۰ تومن اونوقت چقدر سود میدن به شما؟!

ارزشش کم میشه وبا  پولتون دیگه مغازه هم نمیتونید بخرید

مغازه بخرید هرجایی که میشه

اجاره بدید کرایه اش و رهن جای سودتون حساب میشه

نلکتون هم دارید ارزشش کم نمیشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را