2777
2789
دوس پسر دارم بعد توعم ازم حامله ای؟! 😐 نفر قبلیم باید بگه همجنس بازم پس😐

😂😂😂😂😂نه عشقم 🤪😎😘تو پاک تر از دریایی 😂😁🦋

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

😂😂😂😂 نی نی یار در کمین است

من ک کاری نکرده نمیدونم چرا هرکی چشش ب کاربری من میوفته میگ ازت حاملم😐💁‍♀️😂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفر بعدی گند اخلاقه 🤪😂😂

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
من ک کاری نکرده نمیدونم چرا هرکی چشش ب کاربری من میوفته میگ ازت حاملم😐💁‍♀️😂

کرم از خود درخته 😏😏برو جلو اینه بپرس چرا 😏

😂😂😂😂😂

کاربری دست ۲ نفر🌟

من پسرم چه جور حامله باشم 😐😐😂😂 بعدی وسط شلوارش پارست🙊😂

🤣🤣🤣

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
اینجا اصن اون تاپیک نیس ک😐😂 بلوتوثی کار میکنی؟😂

😂😂

چ ربطی ب تاپیک داره😐

هرکی منو میبینه میگ ازت حاملم😐😂😂

سایت این همه پسر داره کلیکن رو من😐😂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
من پسرم چه جور حامله باشم 😐😐😂😂 بعدی وسط شلوارش پارست🙊😂

من نمیدونم😐💁‍♀️

همونجوری ک من دخترم و همه ازم حاملن توعم پسری و حامله ای از من😂💁‍♀️