من بامادرشوهرمزندگی میکنم خونمون قدیمی سازه.دوتا اتاق ویه هال ۱۲ متری داریم.یکی از اتاقا دست منه یکی دست مادرشوهر...پسرم ۴سالشه میخوام شبابفرستم پیش مادرشوهرم بخوابه..بنظرتون کار درستیه..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه ازدواج نمیکردم هیچ وقت مامان بزرگم رو تنها نمیذاشتم از وقتی من ازدواج کردم اونم از تنهایی آلزایمر گرفت بعد چند سال هم فوت شد .. دلم براش خونه ..چقدر تنهایی کشید😭😭
بچه رو جدا خوابوندن به این معنی نیست که پیش یه نفر دیگه بخوابه چون اینجوری اون عادت تنها خوابیدن و تنها به خواب رفتن درش به وجود نمیاد چون مادربزرگش اونجا هست . نمیدونم شرایط خونه چه جوریه ولی اگر میشد یه فضای مستقل داشته باشه بهتره اگر نه پیش مادر بزرگ بخوابه بهتر از اینه که در اتاق شما و پدرش باشه ولی نه به این علت که مادربزرگ تنها هست مسئولیت این موضوع با بچه نیست . به این علت که بزرگ شده و باید مستقل بخوابه . توی اتاق هم با مادربزرگ دو رختخواب جدا و با فاصله بندازید براشون
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فقط وفقط به این دلیل میخوام بفرستمش...غیر این دلم راضی نمیشد الانشم عذاب وجدان دارم
ن بابا چ عذاب وجدانی اتفاقا اگه بچت و بخوای ی ادم وابسته و ترسو بار بیاری باید عذاب وجدان بگیری باید حتما قبل مدرسه رفتن جدا بشه والا براش سخت می گذره این دوره هارو همه گذروندیم مثل از شیر گرفتن درسته چند وقت اول مادر و بچه ناراحتی می کشن ولی تهش می دونی ک واسه خوبی خود بچه اینکارو می کنی