2777
2789

به شوهرت بگو عزیزم گوشواره مو فلانجا گذاتشم تو برداشتیش؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی به کسی شک دارین دعوتش میکنین

خودش خودشو دعوت کرد تقصیر خواهر شوهرم شد

امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍

کارت زشته برای چی میخوای مچ بنده خدا رو بگیری که چیو ثابت کنی آبروی طرفو بریزی وسایلتو جای امن بزار تا به دیگدان شک نکنی

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

چه عجیب 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

از کجا‌مطمئنی اون برداشته شاید‌گوشواره جایی افتاده باشه الکی به بد بخت هم تحمت بزنید یه دفعه

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

اگه تهمت زده باشی چی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
کی بوده؟؟؟ کیه طرف،؟جلوش بگو از این بدلیجاتام گذاشتم رو لباسشویی نی تا بسوزع ببینه بدل بوده😂

دراصل مهمون خواهر شوهرم بوده شوهرش قدیما با شوهرم دوست بوده من برای اولین بار دیدمش خواهر شوهر می‌خواسته بیاد خونه ما اینارم آورده گذاشتشون همینجا خودش رفت الان دوروزه اینجان

خیلی ادم‌ها تو یه شرایطی یه خبطی میکنن ضعیف النفس هستن

وقتی میدونی ممکنه کسی خطایی ازش سر بزنه چرا زمینه رو برا گناهش فراهم‌ کردی

که بعد ابروش و ببری؟؟؟

از خدا نمی ترسید 

پیعمیر دیده رو ندیده کرد یادبگیرید یکم

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!
اگه تهمت زده باشی چی

دوست گلم من از رفتارش حس بدی بهم دست داد اون گوشواره هم یهو‌چشمم افتاد بهش گفتم بزااینکارو کنم طرفمو بشناسم