2777
2789

سلام دوستان سه روزه شوهرم کرونا گرفته هرچی براش غذا درست میکنم ایراد می گیره البته کلا آدم بد غذایی هست.شما به کرونایی ها غذا چی میدادین؟همه شون نسبت به غذا اینجوری میشن؟

من ماهیچه تو شیشه میذاستم یا مرغ محلی آبگوشت میکردم ،قورمه سبزی وکباب و... البته همسر من ب هیچ غذایی ایراد نمیگیره و هرچی باشه میخوره 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ اش درست میکردم گوشت داخل شیشه مرغ کباب سرخ کرده اصلا نده 

اب هویج سبب درختی رنده شده با گلاب 

خرما 

عسل اکسیژن خونه پایین میاره نده 

این ایرادگیریم به خاطر حال بدشونه بهونه میکنن 

واقعا عسل اینجوریه؟!!!!

بله شوهرم من همین 20روز پیش کرونا داشت عسل که میخورد اکسیژن خونش بعد نیم ساعت میومد پاینن 98میشد 90 اینم وقتی بستری بود تو بیمارستان فهمید دکترش گفت مصرف نکن

واقعا عسل اینجوریه؟!!!!

منکه ظرف عسل دم دستش بود هی عسل میخورد البته بعدها اکسیژنش پایین آمد تا ۸۸ و ریه اش هم درگیر شده بود دیگه نمی‌دونم ب عسل ربط داره یانه همه جا ک میگن عسل خوبه  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.