2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون در هفته اول بارداری

28963 بازدید | 24 پست

سلام کسی توی هفته های اول بارداری سابقه استفاده از شیاف پروژسترون رو داشته?

اگه داشته روزی چندبار استفاده کرده?

لکه بینی داشته رفع شده یانه?

تا کی شیاف استفاده کرده

ممنون کمکم کنید الان توی همین شرایطم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته اول ک نیستی من روزی بی بی مثبت شد دو روز بعدش خونریزی قرمز داشتم ن لکه قهوه ای اره خداروشکر قطع ...

دکتر گفت هفته چهارم یا پنجمم.اشتباه تایپ کردم شیاف روزی یکی زدی?خونریزیت زیاد بود یا در  حد لک

سونو قلب رفتی ؟ قبل سونو میگن استفاده نکنید البته نظر دکتر من این بود

منم فکر کردم قبل سونو قلب میگن استفاده نکن ولی با دوتا دکتر مشورت کردم هر دو گفتن بزن

من استفاده کردم ولی اشتباه کردم چون حاملگیم پوچ بود و بچه با بدبختی سقط شد

چجور فهمیدی پوچه.منم یه بار سقط داشتم.بخواد بیفته پروژسترون هم تاثیر نداره.ولی خب واسه بعضیا کلا راحت سقط میشه بعضیا هم سقط بدی دارن میفتن رو خونریزی گاهی اوقات کورتاژ

هفته چندمی.چقدر لکه بینی داشتی داشتی و چند روز بود

هفته دوازدهم 

از هفته شش داشتم تا هفته هشتم ك لكه قهوه اي بود بعدش يه هفته قط شد تو هفته يازده رفته بودم بيرون اومدم خونه لكه خون ديدم يكم بود زيادم نبود دراز كشيدم قط شد بعدش قهوه اي شد الان باز قط شده 

دو روز پيشم سونو بودم همه چي نرمال بود دهن رحمم بسته بود يني مشكلي نداشتم 

چه خوب ك كم مونده ب دنيا بياد ني نيت من حالا دوازده هفتم🥺 دلم ميخواد زود بگذره 

بچه تا بخواد بدنیا بیاد یه درگیر فکری داری بدنیا هم اومد درگیریت کم نمیشه بیشترم میشه.مریض بشه.دست به چیزی بزنه و... همش تو فکرشی

بچه تا بخواد بدنیا بیاد یه درگیر فکری داری بدنیا هم اومد درگیریت کم نمیشه بیشترم میشه.مریض بشه.دست ب ...

بعد اينكه دنيا اومد جلو چشته ميبيني چي ب چيه ميتوني مراقبش باشي ولي دوران بارداري خيلي سخته خيييلي 

من ك روزام با نگراني ميگذره 

چه خوب ك كم مونده ب دنيا بياد ني نيت من حالا دوازده هفتم🥺 دلم ميخواد زود بگذره 

ببین من سر بچه اولم اینطوری بودم بعدشم یه عالمه حسرت بارداری و هوساش میکشیدم اصلا اینطور فکر نکن 

والا من سر این یکی چون یه دختر دوساله دارم اصلا نفهمیدم چطور گذشت ولی از پری روز که رفتم سونو و گفته بچه درشته و دور سرش بزرگه باید حتما سزارین کنی تو غصه موندم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....