2777
2789
عنوان

وزنم بالاست 😩

315 بازدید | 16 پست

بهمن ماه سقط داشتم میخوام دوباره اقدام کنم وزنم ۷۲ قدم ۱۶۱ از دوماه پیش دکتر بهم اجازه اقدام داد ولی همش از مشکلات وزن بالا تو بارداری میترسم 

دیر شده میترسم دست دست کنم دوباره مشکلاتم برگرده باز درگیر درمان بشم ....

چیکار کنم ؟؟کسی با اضافه وزن باردار شده اینجا ؟تو بارداری چقد اضافه کردین ؟؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بیا با کمک هم دوتایی ۲ماه رژیم بکنیم با ورزش😍

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بهمن سقط داشتم میخوام بعد پری اقدام کنم... وزنمم ۷۰ کیلوعه.. دکترم گفته علایمpco داری چاق نشو 🥴 ...

علائم چیه من خودم سلطان pco میباشم 

دکترم گفت تا کیست هات بر نگشته باید اقدام کنی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
رژیم لیمومی بگیر رژیم قبل بارداریشو بگیر قول میدم زودی وزن کم کنی

ممنون گلی نمیدونستم رژیم پیش از بارداری هم داره 😘❤

بیا با کمک هم دوتایی ۲ماه رژیم بکنیم با ورزش😍

من که با رژیم سر خود اصلا تکون نمیخورم 

یه ماهه روزی دوبار هر بار یک ساعت میرم پیاده روی شام خیلی جزئی و سبک کلا یک کیلو و نیم☹

علائم چیه من خودم سلطان pco میباشم  دکترم گفت تا کیست هات بر نگشته باید اقدام کنی

عزیزم چجوری کیست هات ازبین رفت؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
رژیم خاصی نیس فقط بنویس که برای بارداری هم یاشه بهت مکمل میده منم pco  هستم برای منم دعا کن ل ...

گلم چه دارویی مصرف می کنی؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
گلم چه دارویی مصرف می کنی؟ 

هیچی عزیزم 

با اصلاح تغذیه و دمنوش 

عزیزم چجوری کیست هات ازبین رفت؟ 

دکتر تبریزیان و میشناسید 

معروف به روغن بنفشه🤭رفتم مطبش شاگرداش بودن ویزیت کردن گفتن طبعت بلغمیِ باید اصلاح مزاج کنی 

الان سر تایم و ساعت پریود میشم دریغ از یه کیست 

دکتر تبریزیان و میشناسید  معروف به روغن بنفشه🤭رفتم مطبش شاگرداش بودن ویزیت کردن گفتن طبعت بلغ ...

من نمیتونم از دارو گیاهی استفاده کنم چون پرولاکتین بالا دارم. میشه بگی چجوری تغییر سبک زندگی دادی؟ توروخدا بگو انشاالله خیرببینی 

من نمیتونم از دارو گیاهی استفاده کنم چون پرولاکتین بالا دارم. میشه بگی چجوری تغییر سبک زندگی دادی؟ ت ...

خب پرولاکتین بالا هم با همینا اوکی میشه 

بسته به طبعم حتی مواد غذایی هم گفت چیا بخور چیا نخور 

مثلا کلا روغن‌کنجد استفاده میکنم.سالاد و گوجه خیار فعلا اصلا نباید لب بزنم 

کیک و کلوچه و مواد بسته بندی که مواد نگهدارنده دارن اصلا نباید بخورم

مرغ باید محلی باشه 

بجای چای از دمنوش به لیمو و بابونه استفاده میکنم و ....