2777
2789
عنوان

مشاوره با استادمون

55 بازدید | 3 پست

سلام فرزندانم

یه تکلیفی برای درس مشاوره داشتیم بااین موضوع که داستان زندگیتونو بنویسید

منم نوشتم و توش درمورد روابطم با خانوادم و خواهر برادرام و مادرم نوشتم

خلاصه یه ذره توش نالیده بودم از زندگی

والان که بعد یه سال دیدمش اتفاقی تو فایل گوشیم یه ذره جو بدبختی توش حاکم بود

البته استادمون روانشناس بود و من براش احترام خاصی قائل بودم

ولی درهرصورت یادش میفتم همش میگم باز مثل احمقا رفتی پیش یکی نالیدی خودتو پایین کشیدی

چنین موقعیتیو تجربه کردین تاحالا؟

راستی اگه پستای قبلیمو خونده باشین سه سال میش که افسردگی‌گرفته بودم یکی از استادام پیشنهادداد برای مشاوره برم پیشش و بعدم بهم گفت هروقت دپرس بودی تو یه ایمیل برام نانه بنویس تا بهتر بشی.منم اینکارو کردم و کلا دوبار براش ایمیل دادم که حسابی از ناله هام گفته بودم از قضا بااینکه روانشناس بود ولی حس کردم با قضاوت نگام میکرد

من باخودم میگفتم این روانشناس دکترا داره علم و مطالعه داره و روانشناس محرم آدمه.ولی اصلا اینجوری نبود.قشنگ نگاهاشو تو موقعیتای مختلف حس میکردم که بعد ازاون ایمیلا با یه حس قضاوت و یه بارم ترحم نگام میکرد.رفتارش با من عوض شده بود

البته ناگفته نماند من اینارو از احمقی خودش میدونستم چون یه روانشاس حرفه ای اینجور رفتارنمیکنه

ولی گاهیم میگم لزومی‌نداشت تو محیط دانشگاه بری و دنبال حل مشکلت باشی

😄👌🏻 بله من بدتر ریدم. رفتم از مشکلاتم بااساتید دیگه گفتم و گریه هایی که بخاطرش کردم  اونم راسته رفت گذاشت کف دست اونا و از فردا میخندیدن بهم. کلا به استادا اعتماد نکن

😄👌🏻 بله من بدتر ریدم. رفتم از مشکلاتم بااساتید دیگه گفتم و گریه هایی که بخاطرش کردم  اونم را ...

البته این کار اون استاید شما شدت بی شعوریشونو نشون میداده.من متاسفانه وقتی دپرس میشم باید حتما باکسی حرف بزنم تا آروم بشم‌.واون زمان به شدن دپ و تنها بودم ولی میشه گفت بیشتر بخاطر جلب توجه رقتم و برای این استادم داغ دلمو بازکردم.درهرصورت متاسفانه متوجه شدم روانشناسا هم آدمایی نیستن که بشه صدصدر صد بهشون اعتماد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته این کار اون استاید شما شدت بی شعوریشونو نشون میداده.من متاسفانه وقتی دپرس میشم باید حتما باکسی ...

عزیزم منم نیاز داشتم با کسی حرف بزنم و اون آدمو عین پدرم میدونستم. اینهمه اعتماد داشتم بسکه خودشو دلسوز جلوه میداد، کلا توی دانشگاه سفره دلتو باز نکن. مشاور ک بیرون هست گلم. برای خودت میگم.