2777
2789
عنوان

کسی هست کره جنوبی زندگی کنه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم کره ایا نژادپرستن و بیشتر خودشون رو قبول دارن و زندگی برای بقیه اونجا سخت باشه ، البته اینو یه بنده خدایی که یه مدت اونجا بوده هم گفته

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
چرا سخته

زندگی تو کشور غریبه کلا سخته 

بعدن اونا ازون دسته آدمان که اگر خارجی ببینن باهاش خوب رفتار نمیکنن میگن اومده منابعی که حق ماس رو مصرف می‌کنه و ازین حرفا 

یسری اعتقادات اینجوری دارن که باعث میشه برا زندگی یه ایرانی خوب نباشه 

ولی توریستی خوبه آدم بره

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

من یکبار در حد سه روز سئول رو دیدم با اینکه من ازشون خوشم نمیاد در کل ولی ادم های بدی نیستن ولی نژاد پرستی خاصی ندارن یکسری قوانین و اصول دارن که پایبندی بهشون براشون مهمه بنظرم سئول خیلی هم‌ گرونیه ولی کیفیت زندگیشون خیلی بالاست 

فایتینگ آرمی💜

من بعد ماستر رسما مردم 

فایتینگ ؟ دیگه باید بمونه برا زندگی بعدیم😂

یه کاربری که باباش زندگی کرده ۱۰ سال تو کره تعریف میکرد از نظرم سخت بود از سریالاشونم معلومه همه کار ...

عاره ببین مردم کره به غریبه ها زیاد رو نمیدن مثلا تو مغازه یا هرچی کارشون و راه نمیندازن 

چون میگن غریبه داره حق مارو میخوره 

بعد اینکه عارع اونجا کار راحت پیدا میشه اما گروهی هس و حقوقا کمه واسه همین همه شبانه روز کار میکنن همینم باعث پیشرفت کشورشون شده 

ولی مالیات و اینا نه مالیات از پولدارا میگیرن