2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای اسکار رفتم پیشش لیزر pdl میکردم بعد دکتر توش کورتون تزریق میکرد من زازی بودم با ۷ جلسه خیلی ...

اسکاز یعنی زخم قدیمی یا لک؟؟؟ من لک قهوه ای دارم لم بارذاری یه جلسه رفتم گفت دیگه نیا خوب میشه ولی تاثیری نداشت. البتع من رازی نرفتم مطب دکتر هاشمی رفتم صادقیه

هر جلسه چقد طول میکشه چون بچه شیر خوار دارم زمان واسم مهمه

من لیزر موی زائد رفتم برای بدن هر دو ماه یکبار انجام میشه، برای صورت فکر کنم هر ۵ هفته یکبار، سال ۹۷ رفتم هزینش یادم نیست ولی از همه جا گرونتره اول دکتر ویزیتت میکنه بعد با توجه به رنگ پوستت دستگاهی که مناسبت باشه برای لیزر رو انتخاب میکنن و هر کسی سری مخصوص خودشو داره که این خیلی خوبه چون توی مراکز دیگه همه رو با یه دستگاه لیزر میکنن و درسته هزینه اونا کمتره ولی کیفیتشم کمتره 

خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده 
من لیزر موی زائد رفتم برای بدن هر دو ماه یکبار انجام میشه، برای صورت فکر کنم هر ۵ هفته یکبار، سال ۹۷ ...

ممنون عزیزم که جواب دادی یعنی بیمارستان رازی از بقیه جاها بیشتر میشه هزینش 

ممنون عزیزم که جواب دادی یعنی بیمارستان رازی از بقیه جاها بیشتر میشه هزینش 

اره ولی هر دو ماه یکباره ، جاهای دیگه ماهی یکبار میرن ، تو بیمارستان رازی تقریبا با تعداد جلسات کمتری به نتیجه میرسی جاهای دیگه تعداد جلسات بیشتره نتیجه نهاییه رازی واقعا رضایت بخش تره

خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده