خیلی تو زندگی سختی کشیدم .شوهرم ادمیه که تو دعواها هرچی دهنشه بهم میگه یا پشت سرم میگه بعد که خالی شد همه کاراش یادش میره با این تفاوت که بقیه حرفاشو باور میکنن و من ازش کینه میگیرم بخاطر این کاراش دیگ ازش متنفر شدم حتی بدم میاد بوسم کنه جاشو پاک میکنم نمیدونم چجور با این تنفر چجور به زندگیم باش ادامه بدم .دلم برای این بچه میسوزه که باید تو این شرایط باید دنیا بیاد
بعضی وقتا که اذیتم میکنه دعا میکنم کاش این بچه یتیم شع هم اون راحت شه هم من بعدش به خودم نگاه میکنم که چجور با ی بچه تو ۲۳ سالگی باید زندگی کنم شیطونو لنت میکنم میگم خدایا ببخش ولی خیلی زندگیم عذاب اوره
بعضی وقتا که اذیتم میکنه دعا میکنم کاش این بچه یتیم شع هم اون راحت شه هم من بعدش به خودم نگاه میکنم ...
امضامو 👇 ببین
دوستانی که شوهرشان دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی میکنه مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند و یا خانواده شوهر دخالت میکنند کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد میکنه برای حل این دغدغه ها میتوانید خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن ........؟؟؟؟. پاسخگو هستیم ...........
وایی چقد زندگیت شبیه منه ..منم با مادرشوهریم .با این تفاوت که من الان شده ۳۷ .جای تو بودم یه روزم تو این زندگی نمیموندم و طلاق میگرفتم .الان خیلی پشینونم زمانی که سنم کم بود و هنوز یه بچه داشتم چرا ترفتم ..هر چی بمونی هیچی دزست نمیشع .باور کن .فقط یه بچت میشه دوتا و بازم همین اوضاته
《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》
فقط پشیمونم برای این بچه .خیلی کفر میگم میترسم خدا اخر قهرش بگیره.
ببین عزیزم من تجربه خودمو بهت گفتم که پشیمونم چرا سنم کمتر بود جدا نشدم .چون شوهر منم دقیقا مثه شوهر تو بد دهنه..واین بدترین اخلاق یه مرده که از چشم همسرش به شدت میفته و هیچوقت هم اون کینه ای که تو دلمون میزاره پاک نمیشه .چون زنا اصولا با خوب حرف زدن مرد جذبش میشن که بدترین اخلاق واسه یه مرد که تمام جذابیتشو از دست بده بدهنی و پرخاشگری و وحشی بازیاشه ..اینکه الان که دخترم بزرگ شده و گاهی بهم بی احترامی میکنه و گاهی طرف باباشو میگیره بیشتر حیفم میگیره که چرا تو این زندگی این همه سال موندم و بی عرضگی کردم نرفتم
《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》
شرایطت چجوریه ..بچه به هر حال بزرگ میشه .الان جونی خودت داره حروم میشه
از نظر مالی مشکل ندارم فقط نگران اینده خودمو این بچم.بچمو اگ اونجا رها کنم مطمعنن زنده نمیمونه یا میمیره یا دیوانه میشه مثل خودشون.اگ خودم بگیرمش اینده خودم چی میشه .بعصی وقتا میگم میدم به مامانم بزرگش کنه باز دلم برای خانوادم میسوزه خیلی وضع بدی شده برام از وقتی باردار شدم شرایطم چندین برابر بدتر شده