2777
2789

خانما ترو خدا کسایی که یک مرکز ناباروری توی تهران ک خوب باشه اگ میشناسید معرفی کنید 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین مرکز درمان ناباروری تو تهران مرکز نیکان تو اقدسیه هستش کلی هم دکتر خوب زنان داره من یکی از دوستام اونجا رفت خیلی هم راضی بود
 والانم بچه داره شمارشم بخوای می تونم بهت بدم

پژوهشکده رویان زن داداشم باردار نمیشد الان خدارو شکر دوتا بچه دارن هر جا رفتن نتیجه نگرفتن بعد ۹ سال بچه دار شدن

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
پژوهشکده رویان زن داداشم باردار نمیشد الان خدارو شکر دوتا بچه دارن هر جا رفتن نتیجه نگرفتن بعد ۹ سال ...

بعد از چند وقت باردار شدند دیر نتیجه میده با زود؟

اگه هزینه برات مهم نیست مرکز تاباروری دکتر هرمز دبیر اشرافی تو سهروردی و دکتر رضا نصر و دکتر اشرف آل یاسین مرکز ناباروری امید ادرسش هم دروازه شمیران اشرف آل یاسین خیلی ها نتیجه گرفتن 

اگه هزینه برات مهم نیست مرکز تاباروری دکتر هرمز دبیر اشرافی تو سهروردی و دکتر رضا نصر و دکتر اشرف آل ...

اها خیلی ممنون

بعد از چند وقت باردار شدند دیر نتیجه میده با زود؟

دقیق یادم نیست ولی یکی دوسال طول کشید شایدم زودتر البته فکر کنم بچه ها از تخمک اهدائی دنیا اومدن داداشم مشکلی نداشت زن داداشم ی بار فقط اشاره کرد به این موضوع ماهم هیچ وقت ب روشون نیاوردیم  

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
ابن سینا خیلی خوبه.دیر هم وقت نمیده.عالیه.رویان خیلی شلوغ و بده

اها شماره ادرس یا شماره ندارید از مرکز ابن سینا