2821
2789
عنوان

میشه مشورت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 49 پست
بیکار نمیشه چون این شرکته خیییلی وقته هستش

ببین قرار دادی نباشه. تعدیل نیرو نکنن. آزمون استخدامیش موقت نباشه 

مثلا شوهر دختر خاله من تو شرکت گاز بود ماهی ۶ تومن هم میگرفا

۳ سال بعد گفتن باید تمدید کنن آزمون دوباره بدی این بیکار شد

خلاصه شرایط و بیشتر از حرفاش بسنج 

اگه قراره سنتی ازدواج کنی 

خرج مادرش رو که نمیده؟منطورم پدرش در قید حیاته؟ یا مثلا جهاز خواهرش گردنه این باشه. مثل مشکل من ...

جهیزیه خواهرشو ۴تا برادرن با هم خریدن هرچند بیشترشو این داد الان عقد هست حلقش هم براش گرفت برای برادر کوچیکتر از خودشم عقد گرفته فقط مامانش میمونه که اینم بیچاره خرجی نداره پسرشه وظیفشه به مامانش کمک کنه باباش فوت کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین قرار دادی نباشه. تعدیل نیرو نکنن. آزمون استخدامیش موقت نباشه  مثلا شوهر دختر خاله من تو ش ...

خصوصی هس به جای اونم کسی گیرش نمیاد یه جورایی دوستن با هم

اصلا عصبی نیس خانوادش هم اصلا دخالت نمیکنن خسیس هم نیست همه تلاشش میکنه من خوشحال بشم خودم هم لیسانس ...

خب خداروشکر ولی از من بهت نصیحت زیاد رو حرفهای جلسات خواستگاری حساب نکن خیلی از پسرها و خانوادهها با دروع میان جلو.

از همه چیز مطمئن باش و همه مسائل و جزئیات رو بسنج بعد عقد کن یه مدت رفت و امد کنید تنها برید بیرون ببین اخلاقش چه طوریه.

من وقتی شوهرم اومد خواستگاریم گفتن داره خونه میخره دنباله یه خونه مناسبه ۶-٧ ماه نهایت تا سال دیگه ماشینشم میخره ما عقد کردیم فهمیدم هیچی نداره.

مثلا خرج مادرش رو میداد گفتم با کمک برادرهاش میده.

یا ما پرسیدیم مادرتون بعد ازدواج چیکار میکنن گفتن مشکلی نیست با یکی از برادرهام میره زندگی میکنه.

درحالی که بعد عقد فهمیدم میخواد بیاد با ما زندگی کنه بازم دروغ گفته بودن شوهرمم تازه طلبکارم بود همش دعوا داشتیم تا ۲سال بعد ازدواجمون میخواست بیاد با ما زندگی کنه شوهرم زندگی و من تازه عروس بودم رو هر لحطه اش رو زهر کرد برام بخاطر مادرش

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
جهیزیه خواهرشو ۴تا برادرن با هم خریدن هرچند بیشترشو این داد الان عقد هست حلقش هم براش گرفت برای براد ...

ببین مادره شوهره منو هرکس ببینه میگه چقدر مظلومه چقدر بنده خدا آرومه مادرشوهره خوبیه ولی بعد ۲ماه از عقدمون دیدم خوب نقش بازی میکرد ماره خوش خط و خالی بود همش تو ۲سال نامزدیمون بین من و شوهرم دعوا راه مینداخت.

اینو گفتم یه وقتی گوله ظاهر مظلوم نمایی رو نخوری من تجربه اش کردم

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
جهیزیه خواهرشو ۴تا برادرن با هم خریدن هرچند بیشترشو این داد الان عقد هست حلقش هم براش گرفت برای براد ...

راستی تا چه حد به خانواده مخصوصا مادرش وابسته ست اگه خیلی تا حدی که بخاطر مادرش جلوی تو وایسه منطورم هی مادرش بگه یا هرکاری بکنه حتی دروع هم بگه مادرش باز طرف اونو بگیره ماست سفیده مادرش بگه سیاست به تو بگه مادرم گفت ماست سیاهه پس ماست سیاهه یعنی عقدم کردی سریع طلاق بگیر نزار زندگیت مثل امثال من بشه عذاب بکشی

راستی تا چه حد به خانواده مخصوصا مادرش وابسته ست اگه خیلی تا حدی که بخاطر مادرش جلوی تو وایسه منطورم ...

تو زندگی بقیه عروسا که اصلا دخالت نمیکنه البته اونا آشنا هستن من غریبم

راستی تا چه حد به خانواده مخصوصا مادرش وابسته ست اگه خیلی تا حدی که بخاطر مادرش جلوی تو وایسه منطورم ...

حتی بدون اینکه به مامانش بگه برای من ۳۰ تومن داد طلا

تو زندگی بقیه عروسا که اصلا دخالت نمیکنه البته اونا آشنا هستن من غریبم

خلاثه چیزاهایی که گفتم تجربیات خودم بود اگخ روز اول خوب تحقیق کرده بودیم و همین مسایل رو میپرسیدم یا عقل الان رو داستم صد در صد به شوهرم نه میگفتم چون از ۱۰سالی که گذشته ۹سالش رو عذاب داده بهم

خلاثه چیزاهایی که گفتم تجربیات خودم بود اگخ روز اول خوب تحقیق کرده بودیم و همین مسایل رو میپرسیدم یا ...

عزیز دلم از ته دلم دعا میکنم همه مشکلاتت حل بشه

حتی بدون اینکه به مامانش بگه برای من ۳۰ تومن داد طلا

نه شوهر من بدون اجازه مادرش آب نیخورد میخواست بخوره باید اول از مادرش اجازه میگرفت مادرش میگفت نخور حاصر بود از تشنگی بمیره ولی به حرف مادرش گوش میداد.

۲سال نامزدیمون منو همیشه جلوی خونواده اش کوچیک میکرد

عزیز دلم از ته دلم دعا میکنم همه مشکلاتت حل بشه

ممنون گلم تو رو خدا دعا کن مشکل پسرم حل بشه متاسفانه اوتیسم داره میگن یکی از ته دلش برات دعا کنه دعاش مستجاب میشه برای پسرم دعا کن ممننون😞🙏