2777
2789

من دیروز یه مرغ مینا بیست روزه خریدم همش خوابه بلند میشه جیک جیک میکنه غذا و اب هر نیم ساعت بهش میدم اما خیلی سره... میترسم مریض باشه چون اصلا حال نداره خیلی کم راه میره غذاشو بخوره سرحال میشه از جای تاریکم خوشش میاد.. فقط میترسم بنظرتون طبیعیه همش خوابه

خدایا همه عزیزامو به تو میسپارم ❤️مواظب تو دلی کوچولوم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم ببین اولش تا عادت کنه دوسه روز ساکته دایم اب خنک میخوا غذا مخصوص هم بخر تخم مرغ ابپز فقط سف ...

خداراشکر.. مرسی عزیزم جواب دادی.. میاد میره زیر لباسم میخوابه عاشق جای تاریکه.. اگه چیزی بندازم سر قفسش چندین ساعت مبخوابه

نه نکن گناه داره بزارش توقفس بزار جای دلباز

نه خودش میره یه گوشه قفسو روسری کشیدم گذاشتم جایی باد بهش نرسه جای دیگش افتاب میخوره ولی میره تو قسمت تاریک میخوابه.. خودش میاد میره کنج دیوار یا کنار گلدون جای تاریک دوس داره حالا چرا نمیدونم

من اب خنک میزارم خودشو میشوره توقفس .من بازش نکردم چون فرشام ومبلام روشنه میترسم

من گذاشتمش رو گوشه خونه که سرامیکه بیادم بیرون فضله داشته باشه رو فرش نیس اصلا اما در قفسش بازه خیلی کم میاد بیرون

منم دارم ببین اولش تا عادت کنه دوسه روز ساکته دایم اب خنک میخوا غذا مخصوص هم بخر تخم مرغ ابپز فقط سف ...

اینترنتم تحقیق کردم نوشته اب ولرم بدی مطمعنی خنک.. بعد چند وقت یه بار غذا میخواد.. مینای من اگه بیدار باشه مدام دهنش بازه

عزیزم چند هفتشه.. من ظرف اب گذاشتم نمیره توش

الان یک ماه نیمه.از یک ماهگی آب بازی میکرد خیلی دوست داره .

یه پارچه بزرگ بیرون قفس پهن کن یه ظرف آب ولرم ارتفاعش زیاد نباشه بزار جلوش اگه نرفت بزارش تو آب خودش بازی میکنه

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد