2777
2789
عنوان

چه اتو مویی بخرم ارزون و خوب

484 بازدید | 12 پست

بچا موهام خیلییی وزه فر خشکل نیس ک بگم حالا ولش کن وزززز وزی و زشته بلندم هس به خاطر اینکه وز وزیه موخوره میگیره و کلا شکسته شده میخوام اتو مو بگیرم ولی نمیدونم چ مارکی خوبه ک قیمتشم مناسب باشه اگه اتو مو خوب سراغ دارین بهم بگین اصلن نمیتونم ب خاطر وزوری موهام درست شال و روسری بپوشم جلوش خیلی بد میوفته😞😢💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موهات موخوره داره اتو کنی بدتر میشه 

اول موهاتو تا جایی ک موخوره داره کوتاه کن بعدم روغن و اینا بزن بعد ب فکر اتو مو باش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

عیب نداره اتو میخای بخری ولی بهت بگم عزیزم‌جتما یه کرم موی سر یا سرم‌مو بگیره که به موهات بزنی یه سری هاشون تو ی حمام انتهای کارت میزنی به ساقه مو نرم کننده و حالت دهنده مو هس بعد با آب ولرم آبکشی کن یه سری ها بعد حمام هس استفاده میشه

برس حرارتی داشتم دوبار استفاده کردم دیگه روشن نشد

سلام عزیزم چرا کراتینه نمیکنی یا اتوی موی نانو که دایمی هست تا چندماه که موهات رشد کنه راحتی بعدش دوباره میری اون قسمتی که در اومده رو صاف میکنی اتوی مو وبرس که دایم باید دستت باشه وقت کنی ولث این راحت میشی 

منم موهام همینه می‌خوام برم اتوی موی نانو توی آرایشگاه گفته یک تومن دوجلسه ش‌میشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود......