2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عزت نفس خودتو حفظ کن اگه رئیست آدم درستی نباشه این دخترم تو جلوشو بگیری یه دختر دیگه پیدا میشه که قاپشو بدزده اگرم واقعا دوست داشته باشه دیگه هیچکس به چشمش نمیاد تو فقط خودت باش و به کسی کار نداشته باش هرچی صلاح باشه پیش میاد

ببین تو باید خودت یه زندگی کامل و مستقل داشته باشی جدا از این آقا، از نظر روانی میگم،  نباید شادی تو به حضور اون وابسته باشه، یه روز باهات خوبه رو ابرایی یه روز سرده میخوای بمیری دور از جونت،،، برنامه شخصیتو پر تر کن،،، همه برنامه ها تو هم تو این مرحله از آشنایی بهش نگو   ، با خودت خوب و خوش باش ، کم کم اعتماد به نفست و حال خوبت اون فرد رو مثل آهن ربا میکشه دنبالت،،، فعلا اصلا به اون دختره توجه نکن، فقط دورادور چک کن اوضاعو، این مرد اگه چشمش هرز میپره کلا به دردت نمیخوره

هرگز هم اجازه نده حتی توی ناخوداگاهت فکر کنی چون رییسه یا حقوقش بالاتره به تو کوچکترین برتری داره، مردا در بهترین شرایط با زنا مساوی هستن،  برنامه خودتو پر کن، اونقدر که وقت برای فکر و خیال برات نمونه، اگه بهت گفت بری بیرون هر روز اون گفت زارت قبول نکن،  اول بگو اجازه بدین برناممو چک کنم، بعد حتی اگه خالی هستی بگو اون روز نمیتونم میشه ۳ روز بعدش ببینیم همو، اینطوری بهش میفهمونی با تو بودن ارزش داره و باید براش تلاش کنه

هرگز هم اجازه نده حتی توی ناخوداگاهت فکر کنی چون رییسه یا حقوقش بالاتره به تو کوچکترین برتری داره، م ...

حرفات حالمو خوب کرد..مرسی..ما هرروز سر کاریم و دیروز تاکید کرد باید باهم حرف بزنیم ومنم گفتم حرف بزنیم..گفت باکی برمیگردی خونه گفتم گاهی اوقات بافلانی‌ بیشتر تنها..تابحال چند بار گفته حظوری‌ حرف بزنیم ینی بیرون کار ولی هیچ اقدامی نکرده...