2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی باعث ناباروری میشه؟

1857 بازدید | 79 پست

دوستان سلام اگه در این مورد تجربه ای دارین ممنون میشم کمک کنید 

من ۲۰ سالمه ۱۸ سالگی ازدواج کردم دوست ندارم فعلا بچه دار بشم ولی حالا که ۲سال جلوگیری کردم هرکسی منو میبینه این جمله رو میگه که اصل جلوگیری چه طبیعی چه قرص باعث ناباروری میشه 

یعنی طول مدت زمان اولین رابطه با حاملگی نباید زیاد باشه‌. از این بابت استرس دارم 

شما تجربه ای داشتین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش الکی به حرف هیچکس اهمیت نده

فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲

عرضم به حضورتون که طبیعی اصلا جلوگیری محسوب نمیشه

واسه کسی مناسبه که بگه بچه نمیخوام ولی اگر باردار شدم هم اشکالی نداره

چرا؟ چون شما خیلی همت کنین جلوی  مایه منی رو بگیرین، جلوی مایه پیش اب رو که نمیتونین بگیرین

من ده ساله که مرتب قرص جلوگیری از بارداری مصرف کردم و دو تا بچه دارم، هر دو بار به محض قطع قرص باردار شدم

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی