سلام دوستان .قبلا هم گفتم شوهرم خیلی وضع مالیش خوبه برای همه از جون و دل خرید میکنع و فقط سر من خسیس میشه متاسفانه باردار که شدم بدتر شد خیلی خیلی.با اینکه باردارم اگ بخواد ماهی ی کیلو گوشت بخره تو خونه جنگ راه میندازه .برای ازمایش غربالگری و سلامت جنین خانوادگی ی بلایی سرم اوردن که مرغای هوا به حالم گریه کردن .الان دیروز بلند شده رفته برای برادرزادش ۲ تا فرش دست باف خریده و شب کع بهم گفت تا الان دارم سکتع میکنم .من اگ بخوام برای خودم ی شلوار بخرم باید ی هفته ناله کنم بعدش ابرومو ببره بعدش برام بخره .اون سری سر خرید خونه انقدر باهام دعوا کرد که نمیتونم دست به اون خریدا بزنم حتی هنوز دیگه از شوهرم دارم متنفر میشم برای برادرزادهاش هرچی بخوان میخره ولی برای این بچه بی گناه من ی جورابم نخریده .خیلی ازش خواستم به هر طریقی که بگین حتی با پدرش در میون گذاشتم دیگ باید چیکار کنم بنظرتون؟برای خودشم همینطور خساست به خرج میده .اگ خسیسه پس چرا برای خانوادش نیست.اگ ی مانتو بخرم مامانش تا ی ماه با منو شوهرم قهره ولی وقتی واس خودشون خرج کنه ذوق میکنع .میخوام تو چشم پدرشوهرم نگاه کنم بگم اگ شوهرم از من و این بچع بزنه و به کسی دیگ بزنه من راضی نیستم
خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه ،تواین دنیا نیستیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!