2777
2789
از نگاه ها و حرف های دیگران که چرا ازدواج نمیکنی خسته شدم فکر میکنن عیبی دارم دوس دارم منم ازدواج ک ...

وای عزیزم اونا از فرهنگشون که میگن چرا ازدواج نمیکنی من خودم ۳۳ سالمه مجردم اما تا الان نه تو فامیل نه خانواده کسی حرفی نزده شاید گاهی اوقات خودم از تنهایی خسته بشم اما اصلا نمیگن اینجور امیدوارم که بهترینها نصیبت بشه سفید بخت بشی عزیزم مهم دیر و زودش نیست مهم اینه که خوشبخت بشی❤🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم اونا از فرهنگشون که میگن چرا ازدواج نمیکنی من خودم ۳۳ سالمه مجردم اما تا الان نه تو فامیل ...

اخه اطراف دخترای کم سن تر از من هم ازدواج کردن..

لاقل اگه سرکار میرفتم و مستقل بودم بهتر بود ولی همش تو خونه ام

اخه اطراف دخترای کم سن تر از من هم ازدواج کردن.. لاقل اگه سرکار میرفتم و مستقل بودم بهتر بود ولی هم ...

منم قبلا سر کار میرفتم بعد دیگه نرفتم موندم خونه الان دارم دوره ی کاشت ناخون میرم نمیدونم والا چی بگم فامیل ما هم دخترا تا ۲۶ سالگی ازدواج کردن اما من نه من سرکتاب و فال گرفتم بهم گفتن بختت بسته است و سنگینی داره دیگه نمیدونم والا 

منم قبلا سر کار میرفتم بعد دیگه نرفتم موندم خونه الان دارم دوره ی کاشت ناخون میرم نمیدونم والا چی بگ ...

ای خدا لعنتشون کنه کسی که این کارو میکنه

منم خیلی میترسم بختم‌بسته باشه آخه ظاهر و شرایطم بد نیست نمیدونم چرا نمیشه 

ای خدا لعنتشون کنه کسی که این کارو میکنه منم خیلی میترسم بختم‌بسته باشه آخه ظاهر و شرایطم بد نیست ن ...

منم از نظر قیافه از نظر اخلاقی و خانواده هیچ مشکلی  ندارم خانوادم هم جز خانواده های  سرشناس هستن اما باورت میشه شاید بالای ۱۰۰ بار فال و سرکتاب گرفتم همه یه چیز بهم میگفتن ببین من خواستگار دارم یهو همه چیز بهم میخوره

منم از نظر قیافه از نظر اخلاقی و خانواده هیچ مشکلی  ندارم خانوادم هم جز افراد سرشناس هستن اما ب ...

میفهمم عزیزم من وقتی با کسی آشنا میشم اولش خیلی خوبه همه چیز اوکی ولی یهو طرف  دلسرد میشه انگار یهو همه چیز خراب میشه .من اصلا پرتوقع نیستم اخلاقمم بد نیست ولی نمیدونم چرا اینجوریه

میفهمم عزیزم من وقتی با کسی آشنا میشم اولش خیلی خوبه همه چیز اوکی ولی یهو طرف  دلسرد میشه انگار ...

منم دقیقا همینجور مثل شما اصلا خیلی عجیبه منم هیچ مشکلی ندارم یعنی توی کل فامیل به اخلاق به خانه داری اینکه چقد هنرمندم و اما اصلا انگار واقعا بسته است خیلی عجیبه به من گفتن جن عاشق داری دیگه خیلی میترسم میدونی آدم توی یه سنی واقعا دوست داره یکیو داشته باشه

منم دقیقا همینجور مثل شما اصلا خیلی عجیبه منم هیچ مشکلی ندارم یعنی توی کل فامیل به اخلاق به خانه دار ...

چقدر مثل منی عزیزم منم تو سلیقه و خانه داری و خیاطی حرف ندارم اینو همه میگن😥

من اصلا پیش فالگیر و اینا نرفتم ولی خیلی میترسم واقعا کسی طلسمم کرده باشه😔

منم دقیقا همینجور مثل شما اصلا خیلی عجیبه منم هیچ مشکلی ندارم یعنی توی کل فامیل به اخلاق به خانه دار ...

اره دقیقا با اینکه خانوادم همیشه کنارم هستن و هوامو دارن ولی واقعا نیاز دارم یکی بعنوان عشق و همسر کنارم باشه تنهایی اذیتم میکنه😔