2777
2789
عنوان

من به شدت شوهرم کتک میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6104 بازدید | 241 پست
من حس میکنم مرد هست خیلی بهش برخورد که اسی شوهرشو کتک زده

😂شاید 

فعلا هرچیزی امکان داره 

چون این طرز حرف زدن در شان یه خانم نیست 

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂شاید  فعلا هرچیزی امکان داره  چون این طرز حرف زدن در شان یه خانم نیست

اره دقیقا 

بی دلیل فحش میده😐

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤

کجا زندگی میکنی 

برو روانشناس بهت قرصای ارام بخش بده

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

ترکید 😂😂😂✌

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
پروفایلش  دختر آروم وزیبایی بود.بعید میدونم زن باشه.

کییی؟

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡