دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
البته به من ربطی نداره ها بالاخره شما شرایط خودتو بهتر میدونی ولی خواهر من برای سومین بار حامله شد گفت دوتا دارم بسه اینو نمیخوام سقطش کرد بعد چند سال واقعا خیلی پشیمونه تازه بدنشم داغون شد
البته به من ربطی نداره ها بالاخره شما شرایط خودتو بهتر میدونی ولی خواهر من برای سومین بار حامله شد گ ...
من اصلا نه قصد بارداری داشتم نه امادگیشو دارم دختر کوچیک دارم چجوری باید دو تا بچه رو بزرگ کنم خودم داغون میشم هم بارداری هم شیر دهی الان دوباره از اینیکی تموم نشده یکی دیگه شروع بشه خودمونم میخاستیم فعلا بچه دار نشیم خونه عوض کنیم بعد حداقل شرایط و رفاه اولی رو تامین کنم بعد برسه به دومی.الان باردار شم نمیتونم به دخترم برسم گناه اون چیه طفلک
من اصلا نه قصد بارداری داشتم نه امادگیشو دارم دختر کوچیک دارم چجوری باید دو تا بچه رو بزرگ کنم خودم ...
درسته حق داری منم یه دختر دارم اصلا اصلا اصلا به دومی فکرم نمیکنم خیلی هم میترسم اما همیشه گفتم اگه ناخواسته خدای نکرده باردار بشم سقطش نمیکنم چون اون بچه الان جون داره دیگه بازم صلاح خودتو خودت بهتر میدونی امیدوارم برات بهترینا اتفاق بیفته عزیزم❤هرچی صلاحته خدا برات رقم بزنه
ممنون عزیزم منم به دلم میاد حتی حرفشو بزنم ولی فکرشو میکنم نمیتونم نگه دارم قبلا به همسرم گفت ...
خواست خدا این بوده ولی اگه مصممی برای سقط میتونی بری چندتا مطب از منشی بپرسی چون الان خیلی کوچیکه شاید اینکارو بکنن