2777
2789

یکم گیج شدم و هرچی هم سرچ میکنم ضد و نقیضه. یه جا نوشته ماهی بخورید یه جا نوشته نخورید.

طبق تجربه تون میشه بگید ؟

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من خوردم .فقط جیگر نخوردم

همه چیز خوردی جز جیگر ؟

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنیات غیر پاستوریزه نخور! اگه شیر محلی میخوری قبلش بجوشون (در تمام طول بارداری) 

فولیک اسید که خب حتما میخوری

جگر نخور

ماهی سالمون و فک میکنم قزل الا میتونی بخوری هفته ایی یک بار اینا

عدس خیلی خوبه

ساندویچ سرد، غذای اماده سرد و سالاد از بیرون نگیر بخور خطرناکه به خاطر ریسک باکتری لیستریا.

گوشت میپزی ناخونک نزن تا کامل کامل پخته بشه

شیرینیجات رو خیلی محدود کن اضافه وزن بیخود و قند بارداری نگیری.

تخم مرغ هفته ایی دوبار بیشتر نخور ویتامین ۱ زیادی اصلا خوب نیست

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
لبنیات غیر پاستوریزه نخور! اگه شیر محلی میخوری قبلش بجوشون (در تمام طول بارداری)  فولیک اسید ک ...

وای مرسی مهربون.

باشه حتما.

فولیک اسید نه نمی‌خورم. بدون تجویز دکتر بگیرم هرروز بخورم یعنی؟

وای مرسی مهربون. باشه حتما. فولیک اسید نه نمی‌خورم. بدون تجویز دکتر بگیرم هرروز بخورم یعنی؟

ای بابا! مگه تجویز میخواد خواهر؟ از سه ماه قبلم باید میخوردی حالا ایرادی نداره از همین امروز بخور بسیار بسیار مهمه

ای بابا! مگه تجویز میخواد خواهر؟ از سه ماه قبلم باید میخوردی حالا ایرادی نداره از همین امروز بخور بس ...

آخه قصد حاملگی نداشتم.

مرسی عزیزم از امروز می‌خورم

آخه قصد حاملگی نداشتم. مرسی عزیزم از امروز می‌خورم

اشکال نداره قبلا مامانای ما که نمیخوردن نمیخواد بترسی ولی فولیک اسید ۷۰-۸۰ درصد ریسک های مربوط به دستگاه عصبی و ستون فقرات رو کم میکنه! روزی یه دونه از امروز بخور❤️ایشالا نی نی سالم بیاد تو هم دعا کن نی نی من سالم بیاد بوس❤️

اشکال نداره قبلا مامانای ما که نمیخوردن نمیخواد بترسی ولی فولیک اسید ۷۰-۸۰ درصد ریسک های مربوط به دس ...

مرسی عزیزم. امیدوارم صحیح و سالم بغلش کنی

من دیروز گیلاس خوردم دلدرد گرفتم 😥

آخی چرا

همشهری مهربون الان تاپیک سوپرایز بارداریت رو دیدم ، خیلی خیلی تبریک میگم الهی که همیشه زندگیت پر ازش ...

عزیزدلم. واقعا ممنون. راستی از کجا فهمیدی همشهری هستیم؟😍