2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربان قلبش رو چک میکنی؟؟ تو این روزا کم کم تکوناشو شروع میشه شیرینیجات بخور

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

الکی پانشی شیریتی بخوری ک تکون حس کنی.تا تکوناشو ب ص ورت عادی حس نکردی شیرینی واست فایدع نداره.منم الکی باحرفای نی نی سایتیا با کلی شیرینی خوردن خودمو حرص دادم اخرم تکوناشو نفهمیدم تا وقتی ک خودش خواستو وقتش شد.من ۲۴ هفته فهمیدم

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
عزیزم مرسی چون سرکلاژ کردم استراحت مطلقم و امپول بتا میزنم و شیاف پروژسترون میزارم ترسیدم نکنه طوری ...

ان شاءالله خدا برات حفظش کنه نگران نباش خیالت راحت.کوچولوت صحیح و یلامته

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
ضربان قلبش رو چک میکنی؟؟ تو این روزا کم کم تکوناشو شروع میشه شیرینیجات بخور

با چی؟ شنبه سونو بودم گفتن اوکی و قلب ۱۶۰ میزنه اما بعد اون تا حالا نمیدونم ،تکوناش چجووریه؟

الکی پانشی شیریتی بخوری ک تکون حس کنی.تا تکوناشو ب ص ورت عادی حس نکردی شیرینی واست فایدع نداره.منم ا ...

عزیزم چشم،شاید چون استراحت مطلقم چیزی حس نمیکنم ،تا اونموقع فک کنم اگه بتونم پاشم برم چکاپ برم بک سونو که خیالم راحت شه ،مرسی ازت 

ان شاءالله خدا برات حفظش کنه نگران نباش خیالت راحت.کوچولوت صحیح و یلامته

عزیزم مرسی برام دعا کنید خیلی دعا،اینروزها دل تو دلم‌نیست امیدم به اون بالایی و دعای شما دوستان

عزیزم چشم،شاید چون استراحت مطلقم چیزی حس نمیکنم ،تا اونموقع فک کنم اگه بتونم پاشم برم چکاپ برم بک سو ...

ن ربطی ندارع هرکس بر اساس نوع جفتش و چربی شکمش و قرار گیری بچه و اینک شکم اولشه یا دوم متفاوتع زمان حس کردن تکون جنین درکل میگن تا ۲۶ هفته جای نگرانی نیست.شک نکن تا دو سه هفته دیگ تکونهشو حس میکنی.اصلا هم نگران استراحت مطلق و شیافو اینا نباش ربطی ب بچه نداره بچه چیزیش نمیشه اگر خدا بخواد

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
عزیزم نرمالش از 24 هفته هستاصلا نگران نباش 

مرسی عزیز دلم هنوز ۳ هفته دیگه دارم ،کنار شکمم فشار میدم یک چیز سفتی وجود داره و از دیروز تکون نخورده،ممکن بچه باشه؟

ن ربطی ندارع هرکس بر اساس نوع جفتش و چربی شکمش و قرار گیری بچه و اینک شکم اولشه یا دوم متفاوتع زمان ...

قربونت برم مرسی از دلگرمیت عزیزم،برات دعای خیر دارم خیلی خیلی محبت کرد،خدا را شکرررر واقعا ترسیدم نکنه امپول و قرص باشه