یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
اگر میتونی دلیل استرستو پیدا کن و رفعش کن مثلا اگه استرس داری کارت راه نیوفته چند تا راه حل پیدا کن که اگه یک درصد مشکل پیش اومد از قبل راه حل داشته باشی کارتو راه بندازه اما اگه استرست دلیل خاصی نداره سعی کن ذهنت رو از موضوعی که باعث استرست شده منحرف کنی , چشماتو ببند یه طبیعت سر سبز و بکر و صدای پرنده ها رو بیار تو تخیلت برای خودت تو ذهنت جای رویایی که همیشه ارزو داشتی بری رقم بزن یهو خوابت میبره , یا دمنوش بابونه یا گل گاو زبون بخور قبل خواب , یا اگر با دمنوش میونت خوب نیست یه لیوان شیر گرم بخور بخواب