2777
2789
عنوان

چراااا آخه 😢😭😭

186 بازدید | 16 پست

هر موقع ک من ی کار مهمی دارم فرداش، ‌شب قبلش از استرس خوابم نمی‌بره حالا فرداهم یاید زود پاشم برم بانک، نخوابم کلافم روزش از اونورم سردرد 

نمیدونم چ کنم با این استرس الکی اه

😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده لامصب 

اره خیلی  من دوران امتحانای مدرسم که میشد  صبح که امتحان داشتم شبشم از استرس اینکه خواب بمونم خوابم نمیبرد از اونور سر امتحان گیج میزدم

کلا از بچگیم اینطور بودم خیلی بده

نمنشم الان  صبح کار واجب دارم برا اینکه خواب نمونم بیدار موندم🤦‍♀😭😭😭

اگر میتونی دلیل استرستو پیدا کن و رفعش کن مثلا اگه استرس داری کارت راه نیوفته چند تا راه حل پیدا کن که اگه یک درصد مشکل پیش اومد از قبل راه حل داشته باشی  کارتو راه بندازه اما اگه استرست دلیل خاصی نداره  سعی کن ذهنت رو از موضوعی که باعث استرست شده منحرف کنی , چشماتو ببند یه طبیعت سر سبز و بکر و صدای پرنده ها رو بیار تو تخیلت برای خودت تو ذهنت جای رویایی که همیشه ارزو داشتی بری رقم بزن یهو خوابت میبره , یا دمنوش بابونه یا گل گاو زبون بخور قبل خواب , یا اگر با دمنوش میونت خوب نیست یه لیوان شیر گرم بخور بخواب