2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجاخوندم یسری اینطوری بودن ولی تادنیاامده اوکی بوده دکترت چی گفت؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بله من دقیقا همین مشکل داشت دکترم گفت اصلا چیز خطرناکی نیست وبچه امم شکر خدا سالم بدنیا اومد

ولی چه استرسی من کشیدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم نگران نباش اصلا . ارثیه احتمالا به منم گفتن مشکلی هم نبود

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

تا دنیا نیاد معلوم نمیشه اولا در ثانی تا یه حدی اصلا مشکل نداره پسر من طول رانش نسبت به بدنش چند میل کوتاه تر بود سونوگرافیه منو دیوانه کرد الان تو ۲۰ ماهکی ۱۰۰ سانت قدشه و خیلی متناسبه نگران نباش

ببین عزیزم کلا بعضی آدم بزرگا هم کلا شکله استخون بندیشون همینه دیگ طرف سرشونش کوچولوتره و سرش به تنش زیاد نمیخوره.... 

البته نه خیلی بطور واضح ها منظورم اینه که اگه آنومالیت خوب بوده نگران نباش هیچی نیست 

شاید کم غذا خوردی نی نی لاغر باشه شاید تنش کوچک باشه بجای اینکه سرش بزرگ باشه کلا نی نیهای لاغر سرشون بزرگتر دیگ 

بیشتر بخودت برس و گوشت اینا بخور تا انشالله شیکمش تپلی بشه

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه.