2777
2789

من اززبون همون خانوم میگم که راحتتر باشه:

من۲۴سالمه خواستگارم ۳۱

هم دانشگاهی بودیم وتقریبا ازترمای اول بهم ابراز علاقه میکرد بااین که میدونست من بایکی از بچه های دانشگاه دوستم وقصدمون ازدواج ولی حالا بنا به دلایلی نشد واون رابطه ترم اخر دانشگاه تموم شد

همین زمان ها بود که مجددا این آقا ابراز علاقه کرد وخواستگاری کرد ولی فرصت خواست تا یک سالو نیم بهش فرصت بدم خونه وماشین وکار مناسب پیدا کنه

الان تقریبا شش ماه از فرصتی که بهش دادم گذشته وهنوز حتی کار مناسب پیدا نکرده البته باهاش درارتباط نیستم فقط هرازگاهی درباره ازمون های استخدامی بهم خبر میده وکلا حرفای که مربوط به درس هست می‌پرسه(برای ارشد)

الان دوباره یادآوری کرد که من تا یکسال اینده شرایطم جور میشه

بنظرتون دارم خودمو بازیچه قرار میدم وبا یه جواب نه پایان بدم به قضیه یااینکه واقعاً صبر کنم براش؟

از لحاظ اخلاقی هم بد نیست

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستگار بهتری داری؟

فعلا خواستگار دیگه ای نداره ولی یه حس الاف بودن اومده سراغش واذیتش میکنه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
آره بابا...چیه بدرد نخور...هیچی نداره...بلاک کنه تمام    

😁👌

الان دقیقا چه کاری داره که میخواد کار مناسب پیدا کنه؟

گویا الان شغل نداره وبرای ازمون استخدامی وارشد میخونه

بابا پدر من با ۴۵ سال سن و با کمک مادرم هر دو کارمند فقط یه خونه و یه ماشین داریم😑😑😑😑😑😑😑 الا ...

گفته هم کار کردن خودش هم پدرش از لحاظ مالی برای ازدواج کمک میکنه

فعلا خواستگار دیگه ای نداره ولی یه حس الاف بودن اومده سراغش واذیتش میکنه

اومدیمو کات کرد با طرف اما تا یه سال دیگه خواستگار بهتری هم نداشت و ازدواج نکرد

اون یارو هم کار و بارش جور شد ولی چون این ولش کرده دیگه سمتش نیاد

قضیه یکم سخته😁ولی اگه طرفو دوس نداره بهتره الکی خودشو بهش وصل نکنه کنار بکشه

{ خانم هستم }
اومدیمو کات کرد با طرف اما تا یه سال دیگه خواستگار بهتری هم نداشت و ازدواج نکرد اون یارو هم کار و ب ...

دوسش نداره خیلی

یعنی وابستگی ای وجود نداره