2777
2789
عنوان

این چه حس کوفتی ایه که من دارم؟

161 بازدید | 12 پست

دوسش دارم درحالی که ازش متنفرم

دلم براش تنگه درحالی که وقتی پیام میده مجبورم بد جوابشو بدم

دلم لک زده واسه دروغاش 

اره ادم بدیه اره ذاتش خرابه ولی بخدا که دوسش دارم

دوسش دارم ولی برنمیگردم 

روز دختر و تبریک گفت فقط لایک کردم پیامشو 

از اونموقع نه استوریمو میبینه نه چیزی

سرم داغ بود خیال میکردم بعد رفتنش حالم خوبه ولی نیست...

دلم میخواد داد بزنم به خدا بگم دلم براش تنگ شده

ولی هرچقدر حالم بد باشه هرچقدر دوسش داشته باشم دیگه بر نمیگردم به اون رابطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر وقته نیستین با هم عزیزم؟

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

بخدا که موقته حست اگه به دردت نمیخوره ولش کن خودتو گول نزن. عشق چیه؟ خودت یه نگا به بدبختی های خانومای متاهل کن که چقد مشکل دارن اینا همشون عاشق بودن زندگی عشق نمیشناسه عزیزم. با عقلت تصمیم بگیر

چرا مگه چیکار کرده؟؟؟

من عاشقش بودم ولی فهمیدم یکی دیگه رو دوست داره و نمیتونه فراموشش کنه درحالی که به من میگفت دوسم داره

ببین

قسم قران خورد که کاری نداره دیگه دختررو ولی خودم با چشمای خودم دیدم به فامیلمون پیام داده بود گفته بود نمیتونه دختررو فراموش کنه

من فقط ذخیرش بودم

حالا بعد چند ماه پیام داده بهم وقتی به روش اوردم گفت همه ی حرفایی که به فامیلت گفتم دروغ بود

من عاشقش بودم ولی فهمیدم یکی دیگه رو دوست داره و نمیتونه فراموشش کنه درحالی که به من میگفت دوسم داره ...

منم دوست پسرم بهم خیانت کرد هروخت ز میزنه میرینم بهش ولش کن این احساساس مسخرع رو بریز دور

چقدر وقته نیستین با هم عزیزم؟

از عیده

میخواست برگرده ها ولی من باهاش بد رفتار کردم

روز دختر و تبریک گفت ولی پیامشو لایک کردم فقط

دوسش دارما ولی نمیخوام برگردم به رابطه ای که برام هیچ تلاشی نمیکنه بی تفاوته نسبت بهم

بخدا که موقته حست اگه به دردت نمیخوره ولش کن خودتو گول نزن. عشق چیه؟ خودت یه نگا به بدبختی های خانوم ...

با عقلم دارم تصمیم میگیرم

دوسش دارما ولی برنمیگردم دیگه

منم دوست پسرم بهم خیانت کرد هروخت ز میزنه میرینم بهش ولش کن این احساساس مسخرع رو بریز دور

شما دوست پسرت بود 

اما این عشقم بود پنج سال میخواستمش

اما واقعا دارم احساسمو میریزم دور

از عیده میخواست برگرده ها ولی من باهاش بد رفتار کردم روز دختر و تبریک گفت ولی پیامشو لایک کردم فقط ...

عزیزدلم فراموش کردن و دل کندن گاهی خیلی طول میکشه

برای من سه سال طول کشید تا فراموش کنم یک کسی روکه برای من نبود و بدرد هم نمیخوردیم،توی این ۳سال بیشترین اشکایی که دست خودمم نبود ریختم،الان یادش میوفتم میبینم همیشه چشمام خیس بودن

اما الان که از اون ماجرا گذشته خوشحالم...نه واسه اذیتایی که شدم،واسه اینکه بالاخره مسیر زندگیمو پیدا کردم،فراموش کردم

من خیلی آدم حساسی ام تونسته ام،توام قطعا میتونی⁦❤️⁩

اگه یه زمانی به نتیجه رسیدی باید ولش کنی پس حتما تصمیمت درست بوده نخواه ازش برگردی

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.