2777
2789

سلام. خوبین؟

شما اگه دوست پسرتون که عشقتون باشه و بعد 8سال بخاین بهم برسین بعد یهو با ی دعوا بگه همه چیز برام یکنواخت شده و هی بهونه بیاره و فقط بگه نمیدونم یا بگه خانوادت پرجمعیتن درحالی که قبلا باهاش کنار اومده..و هی بگه تو برای من کاری نکردی و بخای از خودت حمایت کنی بهش بگی فلان کادو خریدم یا فلان کارو کردم بگه اهل معامله ای و منت میذاری. درضمن خانوادشم اوکی و موافق باشن. شماچکارمیکنید و راه درستش چیه؟؟ 

من خودم از صبح بخیر با عکس و کلیپ و انواع قربون صدقه و عکس  باهاش حرف زدم درحالی ک جوابش چهارتا استیکر مسخره و ی مرسی بوده ولی تحمل کردم و گفتم باشه..دلگیره.تازه یک ذره میگه الان اومدم حالت میانه. میدونین من ی چیز از مسخره بازیام تعریف میکنم اصلا نمیخنده. میره توسکوت. یا مثلا پشت تلفن متوجه ی کلمه از حرفش نمیشم دوباره سوال میکنم قاطی میکنه..میگه بهت گفتم پاتو نذار لبه ماشین ولی تو گذاشتی بهش میگم ببخشید من یادم نبوده عذرمیخام میگه ن برات مهم نیست. . بخدا عین کف دستم باهاش. ی دونه دروغ نگفتم. خیانت نکردم.همه عمرم گذاشتم بهترین موقعیتامو رد کردم. گفتم این از همه بهترینه. بهم چندبار توهین کرد تو بحث سکوت کردم گفتم باشه مرده فقط ی قهر ریز کردم و بعدش اشتی ولی اون خیلی کینه ایه. تاقیامت ب رو میاره.

.توروخدا اگه میدونید راه برخورد درست دیگه ک مونده چیه ب من بگید؟ عاجزانه خاهش میکنم.... 

چکارکنم ک نمیخام خام و رامم بشه من فقط میخام باهام پرانرژی باشه و حالش خوب باشه... 

بخدا انقد غصه خوردم صورتم ریز شده چیزی باقی نمونده ازم. خواهری میکنید کمکم کنید. مرسی

من باهمچین ادمی ادامه‌نمیدم 

دوستی ی سال دو سال 

۸ سال لفتش داده بعد اولش گفته ازدواج الان میگه ن 

نمیشه رو حرفش حساب کرد 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشکن..بخوادت خودش میاد سمتت ..رابطه طولانی مدت که منجر به ازدواج نشه باعث سردی میشه...یه مدت ولشکن به خودت برس....بزار اون بیاد سمتت..اومد یعنی میخوادت تداش میکنه ..نخواستم انشالله عاقبتت بهتر از اون بشه..تمامم

یک کلام باهاش بهم بزن وخلاص بزار اون بدوه دنبالت اگرم‌نیومد بره بدرک 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

میدونم شنیدن این جمله برات تلخه اما باید حقیقت رو گفت تا چشماتون باز بشه، عزیزم براش تکراری شدی و میلی به ادامه رابطه باهات نداره و دلش رو زدی... قبولش هم از طرف شما که هشت سال عمرت رو پاش گذاشتی سخته، بنظرم همه چیز رو رها کنه...

برخورد درست و غلطی وجود نداره

این اگه بگیر بود تا حالا میگرفت دیگه

اندازه جنگ تحمیلی طولش نمیداد یه اشنایی رو!

نباید ۸ سال براش وقت میذاشتی

از این ادم شوهر در نمیاد اگرم دربیاد شوهر بدرد بخور درنمیاد

هیچوقت برای پسر مردم بیشتر از ۶ ماه وقت نذارید

{ خانم هستم }
من باهمچین ادمی ادامه‌نمیدم  دوستی ی سال دو سال  ۸ سال لفتش داده بعد اولش گفته ازدواج ال ...

نه اولش ازدواج نبودیم ما از 19 باهمیم بعد حدود 4سال ک کارش اوکی شد و خونه خریدپیشنهاد داد.... الان نمیگه ن فقط میگه یکنواخت.. نمیدونم 

نه اولش ازدواج نبودیم ما از 19 باهمیم بعد حدود 4سال ک کارش اوکی شد و خونه خریدپیشنهاد داد.... الان ن ...

بگو بیاد جلو تو نامزدی اینقد قضیه پیش میاد ک از یکنواختی در میاین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

عزیزم یه چیزی بهت بگم فقط، فکر نکن چون هشت سال از عمرت رو پاش گذاشتی یعنی هرکاری کرد باید باهاش بمونی و تحمل کنی! هروقت دیدی که نمیتونین ادامه بدین (به خاطر رفتارهای اون آقا یا هرچیز دیگه) صرفا به خاطر اینکه هشت سال باهاش بودی خودت رو مجبور نکن ادامه بدی. چون تهش اگه به نتیجه نرسه هیچی جز پشیمونی نداره.

عزیزم یه چیزی بهت بگم فقط، فکر نکن چون هشت سال از عمرت رو پاش گذاشتی یعنی هرکاری کرد باید باهاش بمون ...

دقیقا موافقم

هم سنیم.. هردو 27 اون چندماه ازمن بزرگتره

تقریبا هم سنیم من. ۲۶سالمه منم مث تو انقد وابستم ک خدا میدونه از دیرور قهر کردم اول نازمو کشید دید طاقت نمیازم ی ادا اصولا از خودش در اورد ک بیاهو ببیین…خیلی دوس دازم بگم بی محلی کن محلش نذار ک نمیدونی چقد بی محلی خوبع ولی میدونم دوس داشتن ما دخترا ینی چی