2777
2789
عنوان

بالاخره با این بورس چکار کنم

233 بازدید | 26 پست

سلام دوستان.میدونم تاپیک ممکنه تکراری باشه یا از حوصله خارج باشه ولی خب ذهنم رو درگیر کرده

الان یکسال هست پولم گذاشتم بور حدودا 50 میلیون بود الان شده 12 میلیون

یکساله هر روز چشم دوختم به مانیتور که ببینم کی تکون میخوره و نخورد و بدتر هم شد .

امروز با اینکه نیازی به پولش ندارم اما  تصمیم گرفتم برای رها شدن از درگیری ذهنیش همرو بفروشم و بیام بیرون حداقل جلو چشم نباشه غصه بخورم .

بنظرتون چکار کنم دوستان شما حداقل بگید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاربار گفتن باپول اصلی نیایید تو بورس 

کل چولت ۵۰بود یا باسود پارسال این موقع میگی 

تازه داره یکم بهتر میشع ،باید حداقل ازافردا باتجربه بپرسی چی بخری چی بفروشی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

دیدتون بلند باشع فکر کنین یه تیکه زمین گرفتین انداختین یه گوشه مونده  هر روز میرین بنگاه قیمت میگیرین چند شده ؟؟ اینم مثل اون بزارین یه مدت بگذره اصلا فکر کنین ا ون دوازده تومن نیست شده بعد یه مدت دیگه برین سر وقتش منم هفتاد بردم الان سی تومنه ولی گفتم تا پولم جبران نشه میزارم میمونه یا همش یا هیچی 😅😁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مجبوری هر روز چک کنی و عذاب بکشی؟ یه مدت اصلا نرو سراغش. بورس الان توی رکود هست اما حتما صعود می کنه

بخدا یکساله همینطوری خودمو قانع کردم ولی خیلی سختمه پس انداز یکسال زحمت کشیدنم جلوی چشم آب شد

دیدتون بلند باشع فکر کنین یه تیکه زمین گرفتین انداختین یه گوشه مونده  هر روز میرین بنگاه قیمت م ...

بخدا یکساله همینطوری خودمو قانع کردم ولی خیلی سختمه پس انداز یکسال زحمت کشیدنم جلوی چشم آب شد.ولی خب زمین بخریم که از قیمتش دیگ کم نمیشه ولی این لعنتی اصل پولم رفته

دیدتون بلند باشع فکر کنین یه تیکه زمین گرفتین انداختین یه گوشه مونده  هر روز میرین بنگاه قیمت م ...

اصلا این دید درست نیست

سهام با زمین خیلی فرق میکنه...

شما بعضی سهم ها رو نگاه کن از اول تا الان قیمتشون تکون نخورده بعد از چند سال!

چه بسا سهامی که زیان ده هستن یا اصلا کارخونش بسته شده باشه...

خیلی مهمه سهمی که انتخاب میکنیم‌چی باشه...