2777
2789
عنوان

رنگ زدن مو بعد از شامپو رنگ

220 بازدید | 13 پست

دوستان من حدودا ۱۰ _۱۲ روز پیش موهامو با شامپو رنگ مشکی پر کلاغی کردم چند مدت دیگه میتونم رنگ بزارم به موهام؟ میگن بعد از استفاده از شامپو رنگ مو رنگ نمیگیره درسته؟

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم شد ، دیگه رنگ نمیگیره😐

مگه اینکه هی کوتاه کنی تا مشکی ها بره

یا پول هنگفت بدی ارایشگرهای خیلی ماهر تا بتونن با سوزوندن موهات یه رنگی در بیارن از توش

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
منم دقیقا همین کارو کردم. کمی سخت تر شد. ولی رنگ گرفت.

اون رنگی که دلت میخواست شد؟ تاثیری نداشت روی رنگ مد نظرت؟ چند وقت بعد شامپو رنگ ،رنگ زدی ؟

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
تموم شد ، دیگه رنگ نمیگیره😐 مگه اینکه هی کوتاه کنی تا مشکی ها بره یا پول هنگفت بدی ارایشگرهای خیل ...

وای شوخی میکنی؟؟؟ یعنی بدبخ شدم نه؟ 

وای شوخی میکنی؟؟؟ یعنی بدبخ شدم نه؟ 

تقریبا 😐

ولی یه راه حل دارم برات

جوش شیرین و یه شامپوی ضدشوره معمولی رو به نسبت مساوی قاطی کن و باهاش موهاتو ماساژ بده

هفته ای سه یا ۴ بار

کم کم قوت رنگ سیاه موهات ضعیف  میشه

اگه حس کردی از مشکی در اومد میتونی یه رنگ ۵ یا ۶ بذاری

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
اون رنگی که دلت میخواست شد؟ تاثیری نداشت روی رنگ مد نظرت؟ چند وقت بعد شامپو رنگ ،رنگ زدی ؟

بله شد. موهای خودم هم پرکلاغیه. می خواستم چند قسمتش رو یه چیزی مثل شرابی کنم. که شد. خیلی هم سخت نبود. فقط آرایشگر گفت شامپو رنگ کارمونو کمی سخت تر کرد. اگه نمی زدی آسون تر می شد.

دو روز بعدش رنگ کردم! 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

دلیل شامپو رنگ زدنم هم همین بود. می خواستم پایه ی رنگ، موهای خودم باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
تقریبا 😐 ولی یه راه حل دارم برات جوش شیرین و یه شامپوی ضدشوره معمولی رو به نسبت مساوی قاطی کن و ب ...

مرسی

بله شد. موهای خودم هم پرکلاغیه. می خواستم چند قسمتش رو یه چیزی مثل شرابی کنم. که شد. خیلی هم سخت نبو ...

ممنونم بابت نظرت