2777
2789

یکی از آشناها قبلا طلاق گرفته بدلیل مشکلات اعصاب شوهرش و خانواده شوهرش الان بعد از ۱۸ سال اومده بچشو ببینه خانواده شوهره نمیزارن گوش بچشو پر از تهمت راجبه مادره کردن من چطوری میتونم کمکش کنم اینو بگم من از اقوام خانواده شوهرم دقیق میدونم مشکل از ایناس ولی خودمم میترسم لو ببرم

هرکاری کنی لو میری و اخرش برات شر میشه بیخیالش شو

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ی شماره یا اکانت ناشناس حقیقتو ب بچه بگو

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

به نظرم شما کاری نداشته باش

شوهره اگه مشکل اعصاب داشته پس چرا دادگاه بچه رو داده به اون؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بنظرم نکن این کارو 

دختر همسایمون طلاق گرف همینجوری گوش بچه رو پر کردن اول ک گفته بودن مادرت مرده بعد باز گفته بودن زن خرابی بودع و هزارتا حرف، دختر همسایمون ب زوووووور با هزار امید و هزار ترمند رفت دید دخترشو ولی دخترش فقط دوتا فوش داده بود و رفته بود، گناه داره اون مادر

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

باید اول با بچه حرف بزنی و بگی به مادرش تهمت زدن بعد آماده شد مادرو براش بیاری....

بصورت ناشناس زنگ بزن گوشیش و بگو من از اقوامتونم ،اما خودتو معرفی نکن،اگه صداتو میشناسه بگو کسی دیگه بگه....

و بگو تهمت زدن به مادرش

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
به نظرم شما کاری نداشته باش شوهره اگه مشکل اعصاب داشته پس چرا دادگاه بچه رو داده به اون؟

اون موقع زنه کم سن بود بچه رو نبرد شوهره هم بچرو برد گذاشت بهزیستی وقتی ده سالش شد مادر شوهره پسش اورد