یکی از آشناها قبلا طلاق گرفته بدلیل مشکلات اعصاب شوهرش و خانواده شوهرش الان بعد از ۱۸ سال اومده بچشو ببینه خانواده شوهره نمیزارن گوش بچشو پر از تهمت راجبه مادره کردن من چطوری میتونم کمکش کنم اینو بگم من از اقوام خانواده شوهرم دقیق میدونم مشکل از ایناس ولی خودمم میترسم لو ببرم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
دختر همسایمون طلاق گرف همینجوری گوش بچه رو پر کردن اول ک گفته بودن مادرت مرده بعد باز گفته بودن زن خرابی بودع و هزارتا حرف، دختر همسایمون ب زوووووور با هزار امید و هزار ترمند رفت دید دخترشو ولی دخترش فقط دوتا فوش داده بود و رفته بود، گناه داره اون مادر
با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
اینا خانواده شرین زنه تا حالا جرات نکرده البته بگم ازدواج کرده و با یکی از اعضای این خانواده که بهتره صحبت کرد اونم به بچه گفت اما بچه نخواست مادرشو ببینه