2777
2789
عنوان

اونایی ک درخواست دوستی دادین

240 بازدید | 17 پست

چرا؟ هرچی منتظر شدم کسی پیام بده هیچی نشد.

چن سالتونه اصن؟

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای گفتی واس منم جای سواله😶

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
من که درخواست ندادم یا ندارم ازتون اما یک انتقاد به شما هست اگر قابل بدونید . عکس پروفایل تو دوستی ه ...

متوجه منظورتون نشدم، میشه بیشتر توضیح بدید🌱

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

@همدلم    

@عسلمممممممم    

@کاپوو

@نوراn    

@khanomahwazi    

@قناری_سیاه    

@۷۳۹۹

@zaynad‍ ‍ 

@koucar‍ ‍ 

۲ تاشون تگ نشدن نمیدونم چرا

بقیشون هم نمیدونم درست تگتون کردم یا ن

اگر ددسته لطفا سنتون و دلیل دوستیتون رو میشه بگین

با تچکر فراواااااان

متوجه منظورتون نشدم، میشه بیشتر توضیح بدید🌱

ممنونم که قابل می دونید که بیشتر دربارش صحبت کنیم . عکس پروفایل شما فکر کنم برای شخصیت منفی فیلم هری پاتر هست . گریم سنگین برای شخصیت بد و منفی و خبیث ! شما اگر علاقمندید در جمع زنانه دوستان زیادی پیدا کنید اول بهتره کاری کنید مردم از ظاهر شما نترسن . البته اختیار با شما هست و من فقط پیشنهاد می کنم  

ممنونم که قابل می دونید که بیشتر دربارش صحبت کنیم . عکس پروفایل شما فکر کنم برای شخصیت منفی فیلم هری ...

بله عکس لرد ولدمورت هستش

چنتا از دوستان کار داشتن دوست شدن 

من هم دنبال رفیق و اینا نمیگردم، فقط دلیلش رو خواستم بدونم

ولی بازم مرسی از نظر زیباتون♥️

@همدلم       @عسلمممممممم       @کاپوو @نوراn   ...

چرا باید سنم رو بگم ؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
چرا باید سنم رو بگم ؟

خب میخوام بدونم اگ همسنیم ک دوست معمولی بشیم

اگ ن ک لغوتون کنم