2777
2789
عنوان

ممنون میشم بیاید

94 بازدید | 25 پست

سلام اول اینکه بگم من ازقبل اینجا هستم  اونجا همه فامیل میدونن  منو‌.گفتم تاپیک جدید بزنم کسی نشناسه نمیدونم ازکجا بگم یه دختر۲۰ساله ک ازدواج کرده شوهرمم سه سال بزرگتره شوهرم عالیه خوبه ولی گاهیی وقتا جوگیر میشه و تحت تاثیر خانوادش میشه تو یه ساختمون زندگی میکنم طبقه بالا  و دوتا خواهرشوهر دارم هردوتاشون متاهل هستن و کاری به زندگیم ندارن مادرشوهرم یا دائما خونه اوناست یا اونا اینجا کاری ندارم به اینا

لطفا دعا کنید برام خیلی سختی کشیدم❤ کاش کینه ای بشه قلبم🖤

من حالا یروز برم خونه مادرم خودهرم اینا دعوام مبکنن اذیتم میکنن که حق نداری جایی بری ماهم ۳تا خواهر دوتا برادریم فقط مامانتو بابات دلتن تنگ شد بیان اینجا ببین من چی من مگه دل ندارم دلم تنگ ابجی داداشام میشه هر هفته اونجا هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمو دوست دارم بااین رفتارش خیلی ادیت میشم نمیتونم طلاق بگیرم خانوادم پیرن همه مسخره میکنن مجبورم بسوزم بسازم اینا الکی نماز میخونن یه روز دختراشونو نبینه میگه دلتم تنگشون شد ساعت ۱۲ شبم شده میرن ولی من نه حق ندارم میگن جایی نرو به شوهرم میگن اونم الان جوگیر شده

الان موندم چیکارکنم هفته یکی دوبار میرم چایین برای ناهار یاشام دعوت میکنن ولی نمتونم برم خونه ماماتم یا ابجی داداشام دلم کلی تنگ شده براشون برای بچه هاشون😭😭🥺🥺

خیلی بده ۲۴ساعت خونه هستم تنها شوهرم صب میره شب میاد بگید چیکارکنم میترسم خودکشی کنم دلشو ندارم نمیخوام طلاق بگیرم فقط میخوام بمیرم ولی خدا صدامو نمیشنوه دیروز روز دختر بود اما 🥺😭فقط خدارو قسم دادم جونمو بگیر خستمممم خستهههه

سعی کن‌ باهاش صحبت کنی 

خودش خوبه یه هفته دیکه درس میشه ولی بازم اینا نمیزارن راحت شیم بزرکترین اشتباهم بود بااینا تویه ساختمونم شرایط جداشدنم ک نداریم اصلا