2777
2789
عنوان

بیماری روحی اسکیزوفرنی کسی دیده تو اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 88 پست
مگه میتونه اذیت نشه؟من درکش میکنم چون تو شرایط مشابه قشنگ مث ی شع اب میشم اتفاقا شوهر شما ادم درستیه ...

خیلی ناراحتم 

همسرم و دوست دارم خبلی مرد خوبیه 

نمیدونم که ایا در اینده چی میشه اصلا ، ولی میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادرم ده سال این مریضی و داشت شوک میدن خوب میشه عزیزم نگران نباش فقط باید دارو مصرف کنه بعدش&nbs ...

عزیزم برادرت چند سالش هست ازواج میتونن بکنن نمیدونید چی کشیدم تو این یکماه بمیرم اگه بدونید چقدر امید داشتم براش قدش 192 و خیلی زیبا بود آلن از بسکه لاغر شده چیزی از زیباییش نمونده 😭😭😭😭😭یکساله نه درست میخوابید و نه غذا می‌خورد کلافه و بیقرار بود و دو ماه اخیر با کسی حرف نمیزد اینجوری هست علائمش 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
همه جوانب رو قشنگ‌در نطر بگیر اگ اعصابشو نداری خودتو بدبخت نکن

برام دعاکن.دوس ندارم دراینده شرایطی داشته باشم که ارزوی مرگ کسی کنم یا بد کسی و بخوام. دوس ندارم زندگی و علاقم سراین مسئله نابود بشه

😞خیلی ناراحت شدم امیدوارم خداکمکش کنه و چیزی نباشه

ممنونم عزیرم کاش خدا مریضی شو میداد به بابای هرزه اش 😭😭😭😭

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
عزیزم برادرت چند سالش هست ازواج میتونن بکنن نمیدونید چی کشیدم تو این یکماه بمیرم اگه بدونید چقدر امی ...

بهتره ازدواج نکنن چون واقعا شرایط سختی دارن و اصولا کسی شرایطشونو قبول نمیکنه.انشالله که عزیز شما این بیماری نداشته باشن و افسردگی گذرا باشه براشون

اگ از الان اذیتی پس جدا شو چون فایده نداره زندگیت نابود میشه

با این دوستمون موافقم... این بیماران تاااااا آخر عمممر، نیاز به مراقبت دارند. اگر شوهرت این وظیفه رو پدیرفته، اگر همراهش هستی، ادامه بده... اگر سوهان روح هست برات این شرایط، جدا شو... چون تمومی نداره! واقعا نداره... 

واقعا فکرات رو بکن... همسرت هم گناه داره... اون هم نون تو خون میزنه و میخوره... این بیماران به مراقبت داااااایمی احتیاج دارند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اصلا اینطور نیست که شما میگی... دقیقا از سرطان بدتره...

نه خانم شما بهتر میدونید یا روان شناس من از روان شناس شون پرسیدم جور دیگه ای توضیح دادن الان حرفای شما منو نا امید میکنه و این اصلن خوب نیست نمی‌تونید امیدواری بدین دل نشکونید و آدمو نا امید نکنید 😭😭😭😭😭

😐 کی گفته مثل افسردگیه؟ طیف داره 

دکترش گفته افسرده گی حاد هست من بقیه را نمیدونم اما خواهر زاده من هوش و حواسش سر جاش هست فقط غذا نمی‌خورد و کم خوابی داشت و کلافه بود همین و جدیدا کم حرف شده اصلنم عصبانیت نداشتن 

عزیزم برادرت چند سالش هست ازواج میتونن بکنن نمیدونید چی کشیدم تو این یکماه بمیرم اگه بدونید چقدر امی ...

ببین خیلی میفهممت

من برادرم بقدررری زیبا بود که نمیتونم توصیف کنم

ولی هم بیماری هم اعتیاد واقعا الان خیلی کم شبیه گذشته هاش هست اما فدای سرش خداروشکر میکمم ک سالم

شوک برای مرحله اخر بیماری وقتی ک دیگه دارو درمانی جواب نمیده

ببین برادر من جوری بود ک مادرم نفرینش میکرد دعا میکردیم بمیره از بس سالهاااا اذیتموم کرد ابرو ریزی و...

دکتر نپیومد دارو نمیخورد و.........

انقدر زیاده ک میتونم ی کتاب بنویسم

اخرش بزور بستریش کردیم

ببین نمیشه گفت بعد شوک شبیه خود قبلشون قبل ییماری میشن یا شبیه ادمای عادی ولی حالشون خیلی بهتر از قبل بستری میشه بایدم دارو مصرف کنن ازدواج و واقعا نمیدونم چون برادر من مجرد ولی انشالله حالش خوب میشه ازدواج هم میکنه

ماه🌙
تروخدا اینطوری نگید....

به خدا من هم یکی از عزیزانم اینجوریه... ولی این عین حقیقته متاسفانه....دل آدم کباب میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بهتره ازدواج نکنن چون واقعا شرایط سختی دارن و اصولا کسی شرایطشونو قبول نمیکنه.انشالله که عزیز شما ای ...

ایشالله عزیزم 🙏🙏🙏🙏

نه خانم شما بهتر میدونید یا روان شناس من از روان شناس شون پرسیدم جور دیگه ای توضیح دادن الان حرفای ش ...

ببین اصلا مثل افسردگی نیست 

طیف داره 

اگ دوز پایین باشه از افسردگی خطرش کمتر میشه 

اگ  دوز بالا باشه خیلی  بالا  واقعا وحشتناکه باید برای درمان اقدام کنن  و یکم دیر تر نسبت به بقیه خوب میشن 

اونایی هم که مابین هستن که خوب میشن  جای نگرانی نیست کلا 

برام دعاکن.دوس ندارم دراینده شرایطی داشته باشم که ارزوی مرگ کسی کنم یا بد کسی و بخوام. دوس ندارم زند ...

انشالله ک درست میشه ولی ب نظرم بشین با نامزدت جدی صحبت کن چون مسئله کوچیکی نیس من خودم نمیتونم با این شرایط کنار بیام. ی خواهرشوهر دارم سکته کرده ی دست و ی پاش ی کم مشکل داره وقتی سالم بود خیلی منو اذیت کرد سکته کرد شوهرش طلاقش داد بچه هاشم ولش کردن الان پیش مادرشوهرمه وقتی میخواست طلاق بگیره همه از طرف خودشون گفته بودن ما نوبتی نگهش میداریم منم قشنگ تو جمع گفتم شرمنده من نمیتونم نگه داری کنم شوهرم گفت من نگه میدارم گفتم تو صبح تا شب سرکاری بعدم میای میخوابی کی نگه داری میکنی؟ دگ لال شد هیچی نگفت

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
ببین خیلی میفهممت من برادرم بقدررری زیبا بود که نمیتونم توصیف کنم ولی هم بیماری هم اعتیاد واقعا ال ...

ممنونم عزیرم برادر شما چند سالگی گرفت؟؟؟؟ نه این اصلن اهل دود نیست