2777
2789
عنوان

بیماری روحی اسکیزوفرنی کسی دیده تو اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 88 پست
متاسفانه خواهر زاده ام 18 سالگی تو دوره آموزشی دانشکده افسری یهو حالش بد شد از حال رفت و بیهوش شد دی ...

من برادرم ده سال این مریضی و داشت شوک میدن خوب میشه عزیزم نگران نباش فقط باید دارو مصرف کنه بعدش 

ماه🌙
اسکیزو طیف داره  ی علامتی ک همگانی نیس اینه ک احساس سرما حتی تو تابستون میکنن  وسواس جمع ...

صبر کن این قسمت سرما و وسایل دورریختنی واسم آشناست

یکی رو میشناسم این دوتارو داره

تو ابتدای طیفه ؟

İlove pain..برای بار دوم فکر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم مشاور میگفت از دلو جون محبت کن چون واقعا این کسایی که این بیماری میگیرن خیلی مظلوم هستن، خودم ...

اگ از الان اذیتی پس جدا شو چون فایده نداره زندگیت نابود میشه

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه

اسکیزوفرنی نسبت به بقیه اختلالات روانی زیاد شایع نیست و تشخیصش هم کار ساده ای نیست 

فرد مبتلا به اسکیزوفرنی معمولا دچار توهم و هذیانه .منزویه .به بهداشت و اراستگیش توجهی نمیکنه.درهم صحبت میکنه توی نشون دادن احساساتش ضعیفه

درکل نمیشه هرکس این رفتارارو داشت بهش برچسب اسکیزوفرنی بزنیم ولی خب این رفتارا توی اکثرشون دیده شده

ایشالله یه روز بزاره سر بابای عیاشش از ته ببره مردک هرزه باعث شد این تک پسرش به این روز بشینه از بسک ...

😞خیلی ناراحت شدم امیدوارم خداکمکش کنه و چیزی نباشه

ببین عزیزم واقعا وظیفه برادرش "هم" هست بهش رسیدگی کنه مطمئن باش شوهر شما خودش بابت این شرایط ناراحت ...

دقیقا شوهر خواهرم هم همینو میگه. می‌گفت من اگه تو زندگیم چیزی دارم از همینه. یعنی هر چی بخاد براش نه نمیگه. 

همه همینو میگن بهم ولی واقعا وقتایی که خواهرشوهرم اوضاعش بد میشه و اذیت میکنه بقیه رو شوهرم خیلی بهم ...

مگه میتونه اذیت نشه؟من درکش میکنم چون تو شرایط مشابه قشنگ مث ی شع اب میشم اتفاقا شوهر شما ادم درستیه اگ بیخیال بود باید نسبت ب انسانیتش شک میکردی ولی اگ برات سخته خوب فکر کن رو تصمیمت 

ماه🌙
چقدر خوب که خواهرتون مشکلی نداره بااین قضیه، من خیلی ناراحتم نامزد هستم و گاهی واقعا نگران اینده و ز ...

یه چیزی خواهرانه میگم اگه نمی‌تونید کنار بیایید باهاش نرید تو زندگی دختر عموی بابام بعد 12 سال زندگی رو همبن موضوع طلاق گرفت اونم به خواهر شوهر بیشتر نداشت اینجوری شد و شوهرش کلا مسئولیتش بعهده داشت منم خودم مسولیت خواهر زاده مو بعهده ندارم اما دو این یکماه خیلی فشار بهم آورد

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
یعنی چی خانم اطلاعات غلط ندین وحشتناک مگه سرطان هست 🙄🙄🙄 یه نوع افسرده گی هست که بعضی مواقع حاد می ...

اصلا اینطور نیست که شما میگی... دقیقا از سرطان بدتره...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اگ از الان اذیتی پس جدا شو چون فایده نداره زندگیت نابود میشه

همسرم خودش میگه اونا تاثیری روی زندگی ما ندارن، خیلی بهتر شده نسبت به اوایل نامزدیمون اوایل خیلی حساس بود ، یبارم بهش گفتم جداشیم ولی میگه اونا تاثیری به ما ندارن و از طرفی تامین مالی هستن احتیاج به ما ندارن، ولی من فکر چندین سال دیگه میکنم که مادرپدرش نباشن خدایی نکرده اونوقت تکلیف خواهرشون چی میشه، بچه هاشم فکر نکنم اهمیتی بدن 

اسکیزو طیف داره  ی علامتی ک همگانی نیس اینه ک احساس سرما حتی تو تابستون میکنن  وسواس جمع ...

بله این خانمی که من میگم این شکلیه. خواهرم میگفت هر فصلی بری تو اوج گرما بخاریش تا آخرین درجه روشنه. می‌گفت یه کارتن پود لباسشویی برا یک یا دو هفته شه. 

همسرم خودش میگه اونا تاثیری روی زندگی ما ندارن، خیلی بهتر شده نسبت به اوایل نامزدیمون اوایل خیلی حسا ...

همه جوانب رو قشنگ‌در نطر بگیر اگ اعصابشو نداری خودتو بدبخت نکن

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه