2777
2789
عنوان

بیماری روحی اسکیزوفرنی کسی دیده تو اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 88 پست
دکترش گفته افسرده گی حاد هست من بقیه را نمیدونم اما خواهر زاده من هوش و حواسش سر جاش هست فقط غذا نمی ...

منم افسردگی حاد دارم خودم پیش مشاور میرم جای نگرانی نیست ولی وحشتناکه از لحاظ روحی آدم خیلی تنهاست😢

به خدا من هم یکی از عزیزانم اینجوریه... ولی این عین حقیقته متاسفانه....دل آدم کباب میشه

پست بالام و بخونید برادر خودم رسمآ زندگیمونو جهنم کرد ولی تهش میبینم دست خودشون نیست طفلیا اونام خودشون دلشون نمیخواسته بیمار شن

ماه🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا مثل افسردگی نیست  طیف داره  اگ دوز پایین باشه از افسردگی خطرش کمتر میشه  ...

ممنونم عزیرم آره تو بیمارستان بخش هایی  بستری میکنن فرق داره دیدم بعضی ها زنجیر به پا از دادگاه میاوردن اونا بخش های مخصوصی داشتن مال خواهر زاده من بخشش فرق میکنه تازه دکترش میگفت بردید خونه بعد چند ماه بهش زن بدین بیشتر مریضی اش مال تنهایی هست کلا بی آزار هست

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
نه خانم شما بهتر میدونید یا روان شناس من از روان شناس شون پرسیدم جور دیگه ای توضیح دادن الان حرفای ش ...

ناامیدی نیست! روانشناس تشخیصش ممکنه درست نباشه. روانپزشک تشخیص درست داره.

دل شکستن چیه؟!

میتونید منطقی باشید لطفا؟ من از حقایق صحبت میکنم... اسکیزوفرنی یک طیف هست... ممکنه برخی افراد بیماری شون کنترل بشه و حتی زندگی نزدیک به عادی داشته باشند. ولی خیلی هاشون واقعا مشمول همین توضیح من هستند.

ضمنا اون جمله رو یک پزشک فوق تخصص به من گفته.... حرف خودم نیست!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه خانم شما بهتر میدونید یا روان شناس من از روان شناس شون پرسیدم جور دیگه ای توضیح دادن الان حرفای ش ...

بیمار شما چند سالشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دکترش گفته افسرده گی حاد هست من بقیه را نمیدونم اما خواهر زاده من هوش و حواسش سر جاش هست فقط غذا نمی ...

خب افسردگی حاد چه ربطی به اسکیزوفرنی داره که شما ناراحت و ناامید شدید؟!

منم افسردگی حاد دارم خودم پیش مشاور میرم جای نگرانی نیست ولی وحشتناکه از لحاظ روحی آدم خیلی تنهاست😢

عزیزم جدی بگیرش بزن بیرون تنها نباش، اینم خیلی مبارزه کرد سه سال با افسرده گیش مبارزه کرد نه خواهرم که مادرش هست و نه باباش کاریش نداشتن  جراعت نمی‌کرد با کسی بشینه یا دوست بشه 😪😪😪😪😪

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
18 سالگی 

آره اینم از 18 سالگی بی‌حال بود تو خانواده مادر و پدرش میگفتن تنبل هست تنها کسی میگفت مریض هست پدرم بود حتی منم بابامو مسخره میکردم آخه خیلی سالم بود تا یسال پیش، دکترش میگفت همون وقت میاوردین خوب میشد 

ناامیدی نیست! روانشناس تشخیصش ممکنه درست نباشه. روانپزشک تشخیص درست داره. دل شکستن چیه؟! میتونید م ...

روان پزشکش بهتربن روان پزشک شیراز هست دکتر رابرت مسیحی هست و خیلی باسواد  

بیمار شما چند سالشه؟

23 

خوب میشه عزیزم نگران نباش توکلت ب خدا باشه

ممنونم عزیزم کلی نذر و نیاز کردیم توکل مون بخداست 

استاتر ببخشید بحث کلا اومد سمت من، عزیرم قبل از  وارد شدن به زندگی این مشکل حل کن یا قبول کن شوهرت به خواهرش کمک کنه یا هم بهش بفهمان که شما ناراحتی و دوست ندارید مسولیت داشته باشه  که در هر دو صورت شما حق دارید