2777
2789
عنوان

بیماری روحی اسکیزوفرنی کسی دیده تو اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 88 پست
دایی دوستم داشت و نزدیک به 80 سال عمر کرد من از نزدیک دیده بودمش بیماری وحشتناکیه

یعنی چی خانم اطلاعات غلط ندین وحشتناک مگه سرطان هست 🙄🙄🙄 یه نوع افسرده گی هست که بعضی مواقع حاد میشه و نیاز به دارو و درمان داره 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم درخشش یک ذهن زیبا رو ببین

خیلی کامل توضبح داده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خواهر شوهر خواهرم انگار داره. حدود شاید 55 سال سن داشته باشه. کلا تو عالم خودشه. من خیلی ندیدمش.فک ک ...

آره خوذش هست 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
خواهرتون مشکلی نداره بااین قضیه، من خواهرشوهرم دچار این بیماری هست همسرم خیلی بهش اهمیت میده، خودش ه ...

ببین عزیزم واقعا وظیفه برادرش "هم" هست بهش رسیدگی کنه مطمئن باش شوهر شما خودش بابت این شرایط ناراحت و تو فشار هست.درکش کن نرنجونش یا نگو تک نکن و... چون مطمئن باش هر هزینه ای ک کنه و هر کمکی هزار برابر سمت زندگی خودتون برمیگرده

ماه🌙
دقیقا مث شوهر خواهرم هستن. اگه براش مهم باشه مطمئن باش تا آخر همینجور میمونه این خانمی که میگم دو تا ...

به منم مشاور میگفت از دلو جون محبت کن چون واقعا این کسایی که این بیماری میگیرن خیلی مظلوم هستن، خودمم دلم میسوزه ولی خب نمیخوام درگیر شم چون خیلی روی روحیه من تاثیر بدی داشت این مدت واقعا اذیت میشم.

خواهرشوهرمن تحت درمانه یعنی دارو اینا مصرف میکنه به این شدت نیست ولی بازم بیماریه دیگه گاهی دوسه ماه خوبه بعد یهو بهم میریزه خودشم کلی مریضی قندو اینا داره

شوهرخواهرتون فقط یک بچه هست ؟خواهربرادر دیگه نداره این خانم؟

نه گفتم 2 برادر و 4 خواهر دیگه داره. ولی اونا حتی بهش سر هم نمیزنن. بچه های خودش هم خواهرم میگفت سالی یه بار میان میبیننش. 

ای وای  امیدوارم حالش خوب بشه🥺 خیلی باید مراقبش باشن و حتما تحت نظر دکتر باشه  خانواده ...

ایشالله یه روز بزاره سر بابای عیاشش از ته ببره مردک هرزه باعث شد این تک پسرش به این روز بشینه از بسکه فکر هرزه گی های پدرشو کرد الانم عین خیالش نیست داره هرزه گیشو مبکنه من و خواهرش آوردیم دکتر 

چرا قبلا دارو استفاده می‌کرد ولی انگار خودش نمیخاد بخوره میگه همه ش گیجم. الان دیگه نمیخوره. تو عالم ...

من تو خانواده دو نفر داشتن اسکیزوفرنی و بعدی هم مشکوک بود ک مدتیه داروشو نمیخوره

فک کردن و یاداوری ی روزایی برام مث کابوس

خیلییی سخته خیلی

من برادرم هم اسکیزوفرنی داشت و هم مواد مصرف میکرد

جهنم بود زندگیمون

ماه🌙
ببین عزیزم واقعا وظیفه برادرش "هم" هست بهش رسیدگی کنه مطمئن باش شوهر شما خودش بابت این شرایط ناراحت ...

همه همینو میگن بهم ولی واقعا وقتایی که خواهرشوهرم اوضاعش بد میشه و اذیت میکنه بقیه رو شوهرم خیلی بهم میریزه همش ناراحت و کلا تاثیرش تو زندگیم زیاد میشه و منم اذیت میشم درحدی که اوایل بخاطر اینچیزا احساس میکردم دارم افسردگی میگیرم

دایی دوستم داشت و نزدیک به 80 سال عمر کرد من از نزدیک دیده بودمش بیماری وحشتناکیه

طول عمرشون اتفاقا زیاده... همه اطرافیانشون رو دق میدهند!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...