2777
2789
عنوان

بیماری روحی اسکیزوفرنی کسی دیده تو اطرافیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 88 پست
بله عزیزم قبلا اینجور نبوده. خواهرم میگفت شوهرشو خیلی خیلی دوست داشته بعد شوهرش تصادف میکنه و فوت می ...

خواهرتون مشکلی نداره بااین قضیه، من خواهرشوهرم دچار این بیماری هست همسرم خیلی بهش اهمیت میده، خودش همسرو بچه داره من خیلی اذیت میشم بابت این موضوع چون کارایی که همسرو بچش نمیکنن همسر من وظیفه میدونه انجام بده ،البته الان مادرپدرش هستن ساپورتش میکنن پیش اوناست ولی بعدها نگرانم خیلی فکروخیال میکنم

چقدر عجیب مخصوصا دوختن نوشته ها

آره. جدیدا میگفت کلا پلاستیک‌های دورریزو رو اجاق گاز ذوب میکنه بسته بندی میکنه میده شوهر خواهرم. می‌گفت به همین زودیا میان اینارو ميبرن برا کربلاو مکه! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. جدیدا میگفت کلا پلاستیک‌های دورریزو رو اجاق گاز ذوب میکنه بسته بندی میکنه میده شوهر خواهرم. می‌ ...

اوه!

یه جورایی میتونم بگم جالبه

İlove pain..برای بار دوم فکر کن
خواهرتون مشکلی نداره بااین قضیه، من خواهرشوهرم دچار این بیماری هست همسرم خیلی بهش اهمیت میده، خودش ه ...

دقیقا شوهر خواهر منم مث شوهر شماس. نه خواهرم اصلا مشکلی نداره باهاش. چون اصلا همو نمیبینن ولی خب خرجش خیلی زیاده. می‌گفت خیلی تو پختن غذا و مصرف وسایل زیاده روی میکنه با اینکه تنهاس. مثلا میگه نمیذاره بخاریا رو برداریم تابستون هم کلا بخاریش روشنه یا آب حموم همیشه بازه

دقیقا شوهر خواهر منم مث شوهر شماس. نه خواهرم اصلا مشکلی نداره باهاش. چون اصلا همو نمیبینن ولی خب خرج ...

چقدر خوب که خواهرتون مشکلی نداره بااین قضیه، من خیلی ناراحتم نامزد هستم و گاهی واقعا نگران اینده و زندگیم میشم.

دوس ندارم همسرم مسئولیتی داشته باشه درقبال اونا چون همسرم برادر خواهر دیگه داره که اونا اصلا براشون مهم نیست و سر زندگی های خودشونن فقط همسر من هست که خیلی اهمیت میده به اونا

اصلا جالب نیست فوق العاده بیماری سختی هست بخصوص اطرافیان خیلی اذیت میشن

بدون شک حق با شماست،

من منظورم مطالعه اینجور رفتارا بود

چون با یه زمینه،توهما فرق دارن

İlove pain..برای بار دوم فکر کن

متاسفانه خواهر زاده ام 18 سالگی تو دوره آموزشی دانشکده افسری یهو حالش بد شد از حال رفت و بیهوش شد دیگه انصراف داد اوند خونه و خانواده اش جدی نگرفتن تا امسال که23 سالش هست کلا اوضاعش بد شد الان 1ماه و خرده ای بستری هست و دارن بهش شوک الکتریکی میدن میگن اسکیزوفرنی گرفته 😭😭😭😭😭😭

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
چقدر خوب که خواهرتون مشکلی نداره بااین قضیه، من خیلی ناراحتم نامزد هستم و گاهی واقعا نگران اینده و ز ...

دقیقا مث شوهر خواهرم هستن. اگه براش مهم باشه مطمئن باش تا آخر همینجور میمونه این خانمی که میگم دو تا برادر دیگه و 4 تا خواهر دیگه هم داره. خواهرم میگفت حتی میان خونمون بهش سر نمیزنن. شاید چن سال یه بار هم نبیننش. ولی خب شوهر خواهرم میگه برکت خونه من از اونه. میگه کسیو نداره. دلش نمیاد ببره تيمارستان. قرص اینا هم استفاده نمیکنه 

متاسفانه خواهر زاده ام 18 سالگی تو دوره آموزشی دانشکده افسری یهو حالش بد شد از حال رفت و بیهوش شد دی ...

ای وای 

امیدوارم حالش خوب بشه🥺 خیلی باید مراقبش باشن و حتما تحت نظر دکتر باشه 

خانواده و اطرافیان خیلی مهم هستن