محیط زندگیش رو خراب کردید بچه هاتون با سنگ و چوب بچه های بی گناه و بی دفاعش رو کتک زدند و کشتن . چرا باید توی این هوای گرم یک ظرف آب براش نزارید ؟آب رو روش بستید با بلند کردن دیوار دور خونه و باغهاتون مگه یزید اید ؟ما مردم ایران زمانی قبل اسلام سگها برامون مورداحترام بودند حیوانات رو دارای حق و حقوق می دونستیم .حالا اینهمه بی تفاوتی و خودخواهی و بی رحمی بعد اینهمه سال نشانه پسرفت از انسانیت و متمدن بودنه و بس. حواستون به حیوانات کوچه تون باشه .خدا زمین رو فقط برای ما نیافریده قراره ما کار خوب بکنیم تا به کمال برسیم .از خودمون و اطراف خودمون شروع کنیم .سازنده باشیم تا هنگام مرگ
من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
فقط بدونید ما نمی تونیم با دیگر موجودات نامهربان باشیم و از خدا بخوایم با ما مهربان باشه .نمیشهدبد بود و خودخواه اما از پروردگار خوبی بخوایم جواب نمی گیریم .شرمنده من باید پیام ها رو بخونم و بعد بهتونوجواب بدم
ممنونم از همه که بحث روبه حاشیه نکشوندن و اصل مطلب رو که دیگر دوستی و حیوان دوستی هست رو بهش تاکید کردند .ضمنا من خودم گربه یتیم رو بزرگ کردم یکی دیگه هم زمستون بهش پناه دادم فقط با یک کارتون .الان با دخترم یار غار شده. اگه به حیوانات غذارسانی کنید با خرید سنگدون مرغ یا دل البته برای اینکه اذیت نشید از نظر مالی چند تا دل رو با هویج و سیب زمینی و کمی ماکارنی پخته کنید و مولینکس کنید بزارید برای حیوانات محلتون .البته میدونم زحمت داره ولی قبول کنید کار خیر با زحمت ارزش پیدا می کنه . دوست دارم و دعا می کنم دلسوزای طبیعت و محیط زیست و حیوانات رو خداوند به بالاترین درجات بهش ببره .چون کسی ازشون تشکر نمی کنه جز خدا