2777
2789

هرکاریو کردم تادرست بشه ولی نمیشه ،شوهرم یه ادم بداخلاق و زبون نیش داریه ،ینی از وقتی که میاد خونه اخم میکنه مدل حرف زدنشم کلایا حریف میطلبه یا با فشه ،هم با من هم بچم

الان ۸ سال ازدواج کردیم من کلا محدودم حق کلاس رفتن و جایی که دلبخواهم باشه ندارم برم افسردگی گرفتم،الان چند سالیه دارم التماس میکنم که برم واسه گواهینامه رانندگی نمیزاره چه جوری راضیش کنم واقعادلم میخاد یادبگیرم یکم مستقل شم ،؟

راهکارتون واس این جورادما چیه،بخدا از دست اخلاقش خسته شدم دلم میخاد یه بارم از درمیاد تو منو تحقیر نکنه ،منو مقصر عالمو ادم نکنه هروز بحث داریم مشاورم رفتیم ی هفته اول خوب بوده بقیش همینجوریه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اصلا اون باید اجازه بده گواهینامه بگیری

منم میدونم اون نباید اجازه بده ولی وقتی کاریو ک میخام خودم انجام بدم دعوا و داستانمون تمون نمیشه چیکارکنم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
از اول میدونستی اینطوریه و بچه دارم شدی؟

ازاول اینجوری نبود .بچم ۳ سالشه الان نشدم

یه مدت بهش محبت کن با زبون راضیش کن

اصلا فایده نداره

منم میدونم اون نباید اجازه بده ولی وقتی کاریو ک میخام خودم انجام بدم دعوا و داستانمون تمون نمیشه چیک ...

الهی منم اینطوری بودم به حرفش گوش نمیدادم ولی مشکلم اینجا بود که خانواده خودمم پشتش بودن 

الهی منم اینطوری بودم به حرفش گوش نمیدادم ولی مشکلم اینجا بود که خانواده خودمم پشتش بودن 

خانواده منم زیاد قبولش دارن متاسفانه 

تا گواهینامه رو بگیری رفتار خوبتو ادامه بده

نمیدونم شکاکه بددله چیه ،میگه تو یاد بگیری هروز باید منو تو همدیگه رو تو خیابونا ببینیم .ب طوری ک یادم بگیرم من باز تا راضی نباشه نمیرم جایی

درخواست دوستی بده 

دادم