2777
2789
عنوان

موکت چی بخرم ؟

1448 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها 😍من امروز کلی سوال درباره خونه داشتم چون تجربه ندارم و همه اش افتاده گردن ما 😕

خونه ای نبودم که سالنش موکت بخواد الان برا زیر فرشا چه نوع موکتی بگیرم  کسی هم ندارم موکت تو سالن اش باشه بدونم 😕🤔 نازکا بگیرم یا پالاز ؟ فرشام روشنه زیرش طوسی روشن بگیرم ؟ 

برا زیر فرش حیفه پالاز .. همون نازک به نظر من بهتره .. قراره بره زیر فرش دیگه .. چقدرش بیرون میمونه ...

عزیزم ورودی راهرو در تا سالن که پیداست بقیه اش زیر مبل و فرش میره پالاز گفتن ۱۳۰ متری اون موکتا نازکا متری ۴۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا راهرو از این فرش متریا سِت فرشات بگیر یا اگه امکانش هست متناسب با رنگ موکت و فرشت اون قسمت را پالاز بنداز ..بستگی به سلیقه و مدل خونه ت داره عزیزم .. یا میتونی چندتا پادری گرد کوچک ست فرشات بگیری تو راهرو با فاصله رو موکت بندازی .. همه چی بستگی به سلیقه و چیدمان خونه ت داره 

برا راهرو از این فرش متریا سِت فرشات بگیر یا اگه امکانش هست متناسب با رنگ موکت و فرشت اون قسمت را پا ...

اخه خونه اداره اس عزیزم میخوان موکت بشه ماندگار باشه برا نفرات بعدی 

مرسی عزیزم از وقتی که برای راهنمایی گذاشتی 💚😍⚘